Få et risikofrit livespil på Danmark-Kasakhstan

Få et risikofrit livespil på Danmark-Kasakhstan

Fredag aften tager Danmark imod Kasakhstan i VM-kvalifikationen. Kravet til Hareides tropper er en sejr, og der er derfor lagt op til lidt af en vind eller forsvind kamp. Spiludbyderen NordicBet er klar med et tilbud, der kan pifte Danmark-Kasakhstan en tand op; Få et risikofrit 100 kr. livespil på landskampen i Parken – det kræver blot, at du først har spillet 100 kr. på kampen inden kampens begyndelse. Følg nedenstående nemme trin, og du har lynhurtigt lidt ekstra lir på en kamp hvor Danmark er storfavoritter.

Sådan får du et risikofrit livespil på Danmark-Kasakhstan

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Du kan gøre det ved at følge dette link. Hvis du allerede er kunde kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden for dette tilbud. Du finder nemt kampagnesiden på hjemmesiden – den hedder “Få ekstra spænding under Danmarks VM-kamp”.
  • Placér et væddemål på mindst 100 kr. inden kampstart i Danmark-Kasakhstan. Spillet skal du sætte med din mobiltelefon til minimumsodds 1.50. Du bestemmer selv hvad du vil spille på – det kan være et singlespil eller en kombination med en anden kamp, sålænge at kuponen indeholder et spil på Danmark-Kasakhstan til min. odds 1.50.

Tag imod dit risikofrie livespil på landskampen her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen og et kvalificerende mobilbet før kampstart på Danmark-Kasakhstan er påkrævet.
  • Når du skal benytte dit risikofrie livespil skal du krydse af i den blå boks på væddemålskuponen, inden væddemålet afgives.
  • Hvis du vinder på dit risikofrie livespil på Danmark-Kasakhstan, får du udbetalt nettogevinsten, ikke indsatsen. Nettogevinsten skal gennemspilles tre gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage. Derefter er det cool cash og kan hæves og/eller benyttes som indsats.

Hent et risikofrit 100 kr. livespil på landskampen Danmark-Kasakhstan hos NordicBet

Danmark-Kasakhstan spilles fredag d. 11. november kl. 20.45 og kan ses direkte på Kanal 5 eller følges på radioen (DR P3).

Spiludbyderen NordicBet fokuserer benhårdt på at kunderne skal spille via mobilen, og derfor kræver ovenstående tilbud også at det kvalificerende spil sættes på mobilen. Spiludbyderen reklamerer selv med at de har markedets bedste betting app, og uden at være dommer for om det er rigtigt eller ej, så må vi erkende, at app’en er ganske fornem. Er du f.eks. til livebetting og gratis livestreaming, så er den værd at tjekke ud. Husk også at tjekke vores bonusoversigt ud – der finder du bl.a. en beskrivelse af spiludbyderens store 2.000 kr. mobilbonus.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.