Få risikofrit spil på 100 kr. på dansk sejr

Få risikofrit spil på 100 kr. på landskampen mellem Danmark og Island i Åge Hareides debut

Få risikofrit spil på 100 kr. på dansk sejr over Island i aften. Så lækkert lyder dagens påsketilbud fra spiludbyderen Unibet. Danmark møder Island i Åge Hareides første landskamp, og udover æren er der desværre ikke meget at spille for. Netop derfor skal en halv-ligegyldig landskamp vel peppes op med et risikofrit spil på Danmark?

Sådan får du et risikofrit spil på 100 kr. på dansk sejr i aften

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Acceptér det risikofrie spil under “Bonustilbud”.
  • Spil for 100 kr. på dansk sejr over Island (1X2 / kampodds). Du får lige nu odds 1.90 på det resultat. Landskampen spilles i Herning torsdag d. 24. marts kl. 20.00. Vinder det danske landshold får du din gevinst med det samme. Vinder Danmark ikke får du din indsats refunderet som bonuspenge. Gennemspilskravet er blot én enkelt gang til min. odds 1.40.

Tag imod tilbuddet her

Det med småt

  • Det er kun spil på kampodds (1X2) som er gyldigt.
  • Du kan spille både pre-match og live med dit risikofrie spil.
  • Spiller du for mere end 100 kr. får du stadig kun et risikofrit spil på 100 kr.

Få risikofrit spil på 100 kr. - se odds på Danmark-Island her

Danmark har som bekendt ikke så meget at spille for ud over, at holdet naturligvis gerne vil give Åge Hareide en god start som landstræner. Island er noget overraskende kvalificeret til sommerens EM-slutrunde i Frankrig, så der må være en del spillere, som skal have overbevist træner Lars Lagerbäck om at de er værd at satse på om et par måneder.

Danmark-Island spilles torsdag d. 24. marts kl. 20.00. Du kan følge kampen på Discovery Networks-kanalen Kanal 5 eller på DR P3 i radioen.

Husk at spiludbyderen Unibet har en masse spændende tilbud på tapetet i påsken. Hver dag kan du hente et godt tilbud, og i dag torsdag er tilbuddet altså, at du kan få et risikofrit spil på 100 kr. på landskampen på MCH Arena i Herning.

Hvis du er til spil på mobilen, så tilbyder Unibet også et 100 kr. risikofrit spil på din mobile enhed. Det er naturligvis oplagt at spille via mobilen her i påsken, hvor det for de fleste er lidt sværere at sidde klinet til en laptop. Den populære spiludbyder livestreamer et hav af kampe fra La Liga, Serie A, Bundesligaen og Ligue 1 ganske gratis.

(Artikelfoto: Anders Henrikson / Flickr)

Spil på landskampen mellem Danmark og Island uden at kunne tabe