Få risikofrit spil på 200 kr. på Liverpool-Arsenal

Få risikofrit spil på Liverpool-Arsenal fra Betsafe. Spil for 200 kr. - du kan ikke tabe.

Onsdag aften spilles der prestigeopgør i Premier League, når Liverpool tager imod titelkandidaterne Arsenal hjemme på Anfield. Spiludbyderen Betsafe er klar med et godt tilbud på kampen i Liverpool. Indsæt 200 kr. på din spilkonto og få et risikofrit spil for 200 kr. på Liverpool-Arsenal. Og det bedste af det hele: Refunderingen er helt uden gennemspilskrav!

Sådan får du gratis betting-action på Liverpool-Arsenal

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede er kunde hos den skandinaviske spiludbyder kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Foretag en indbetaling på 200 kr. til din Betsafe-konto inden onsdag d. 13. januar kl. 20:45 – altså et kvarter før kampstart. Du er nu berettiget til et risikofrit spil på 200 kr. til Liverpool-Arsenal.
  • Aktiver dit risikofrie spil i den blå boks på din spillekupon, når du har valgt dit spil på kampen (1X2-vindermarkedet). Vinder du dit spil, skal gevinsten omsættes én gang til odds 1.50. Taber du derimod dit spil refunderes din indsats kvit og frit.

Få dit risikofrie spil på prestigeopgøret her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er IKKE nødvendig.
  • Hvis du taber dit væddemål, får du straks dine penge tilbage uden gennemspilskrav.
  • Du er berettiget til et risikofrit spil på Liverpool-Arsenal, hvis du i perioden mandag d. 11. januar 2016 kl. 16.00 og onsdag d. 13. januar 2016 kl. 20.45 har indbetalt 200 kr. på din Betsafe-konto.

Odds på Liverpool-Arsenal fra Betsafe

Spiludbyderen Betsafe er klar med mere end 100 forskellige spilvarianter på braget i Premier League. Jürgen Klopps hjemmehold har svært ved at finde melodien, og halser ikke overraskende efter klubberne i kampen om de sjove placeringer i toppen. Selv Liverpools mest fanatiske fans har indset, at selv ikke Klopp kan skabe mirakler, og klubben må nok indse, at det heller ikke bliver til sølvtøj i denne sæson. Anderledes positivt ser det ud for udeholdet med franske Arsene Wenger i spidsen. Arsenal har spillet en flot sæson, og holdet fremstår sammen med Manchester City som de to helt store favoritter til at vinde mesterskabet. Kun ét nederlag i ti kampe vidner om et hold i form, og udeholdet er da også knebne favoritter i onsdagens opgør.

Liverpool-Arsenal spilles onsdag d. 13. januar kl. 21.00 og kan ses direkte på TV3+.

(Artikelfoto: Kumpei Shiraishi / Flickr)

Lige nu: Opret konto hos Betsafe og få 1.000 kr. i velkomstbonus