Få risikofrit spil på Danmark – uden gennemspilskrav

Få risikofrit spil på Danmark - uden krav om gennemspil på refunderingen

I aften går det løs. Sverige tager imod Danmark hjemme på Friends Arena i Stockholm i EM-kvalifikationsrundens knock-out fase. Medierne er ved at koge over, og det samme er spiludbyderne. De står klar med det ene tilbud efter det andet. Unibet er klar med det afstand bedste tilbud til aftenens kamp. Spil 100 kr. på Danmark – og hvis de ikke vinder får du indsatsen refunderet uden krav om gennemspil. Det er et vanvittigt stærkt tilbud af markedet måske bedste spiludbyder.

Sådan får du et risikofrit spil på Danmark – uden gennemspilskrav

  • Opret dig som kunde hos Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil præcist 100 kr. på dansk sejr (1X2) før kampstart.
  • Vinder Danmark kampen får du din gevinst udbetalt lige efter kampen. Vinder de ikke får du refunderet din indsats senest på mandag kl. 18.00. Der er ingen krav om gennemspil, så tilbuddet er ganske attraktivt.

Få et risikofrit spil på Danmark her

Unibet giver dig et risikofrit spil på Danmark - uden gennemspilskrav

Det med småt

  • Spillet skal være kamp-odds, på præcist 100 kr. og sættes før kampen sættes i gang.
  • Du må ikke spille halvgarderinger eller lignende.

Landets største spiludbyder, Danske Spil, er også klar med et tilbud om noget gratis live-action. Spil for 100 kr. på Sverige-Danmark og få et 100 kr. freebet til en vilkårlig live-kamp i løbet af aftenen. Læs mere om tilbuddet her.

Er du i tvivl om hvad du skal spille? Vi tror desværre på en målfattig affære i Stockholm og spiller på under 2.5 mål. Læs vores optakt og spilforslag her.

Sverige-Danmark spilles lørdag d. 14. november 2015 kl. 20.45 og kan ses direkte på Kanal 5. Du kan også høre kampen i radioens DR P3.

(Artikelfoto: Unibet)

Spil 100 kr. på dansk sejr i Stockholm – uden risiko for at tabe spillet