Få risikofrit spil på Kasper Schmeichels Leicester

Få risikofrit spil på Kasper Schmeichel og Leicester City imod Liverpool

Tirsdag aften tager Kasper Schmeichels Leicester imod Liverpool i en vigtig topkamp i den engelske Premier League. Spiludbyderen Betsafe er klar med et lækkert tilbud, hvor du ikke kan tabe. Få et risikofrit spil på 200 kr. på kampen mellem Leicester og Liverpool.

Spil uden risiko på kampen mellem Leicester og Liverpool

  • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede har en konto, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Foretag en indbetaling på præcis 200 kr. til din Betsafe-konto i tidsrummet onsdag d. 27. januar 2016 kl. 17.00 – tirsdag d. 2. februar kl. 20.45 (altså indtil kick-off).
  • Aktivér dit risikofrie spil i den blå boks på din spillekupon, når du har valgt dit spil på kampen (1X2-vindermarkedet). Du skal spille kampodds på Leicester-Liverpool.
  • Vinder du dit risikofrie spil skal gevinsten omsættes en enkelt gang til odds 1.50. Taber du derimod dit spil, refunderes din indsats kvit og frit uden krav om gennemspil. Dermed kan du ikke tabe med dette tilbud.

Få dit risikofrie spil på Premier League-topkampen her

Det med småt

  • Du bestemmer selv om du vil anvende dit risikofrie spil på Leicester-Liverpool pre-match eller som et livebet.
  • Hvis du vinder dit risikofrie væddemål vil hele beløbet inklusiv indsatsen blive udbetalt. Der er et omsætningskrav på 1 x gevinsten (det fulde beløb minus indsatsen) til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.

Få et risikofrit spil på Premier League-kampen mellem Leicester og Liverpool

Leicester City fører overraskende den engelske Premier League med blot 15 kampe tilbage. Kasper Schmeichel, Jamie Vardy, Riyad Mahrez og de andre Leicester-spillere har imponeret voldsomt, og at klubben stadig er i spil til europæisk fodbold er en kæmpe overraskelse. Ikke desto mindre er det efterhånden gået op for folk – og spillere og oddssættere i særdeleshed – at The Foxes har noget at byde på. I tirsdagens kamp imod Liverpool er holdet kneben favorit, og det tegner da også til at blive et spændende opgør på King Power Stadium. De næste par uger bliver sandhedens time for rækkens tophold med kampe imod Liverpool, Manchester City og Arsenal. Alle tre klubber som er i spil til europæisk fodbold i næste sæson. Liverpool forsøger stadig at finde Jürgen Klopp-effekten og holdet spiller særdeles svingende. Senest holdet var i aktion i Premier League var i den fantastiske 5-4 sejr i Norwich.

Premier League-kampen mellem Leicester og Liverpool spilles tirsdag d. 2. februar 2016 kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+. Du kan naturligvis live-bette på kampe hos Betsafe – læs vores anmeldelse af spiludbyderen her.

(Artikelfoto: Ben Sutherland / Flickr)

Få risikofri Premier League-action: 200 kr. uden gennemspilskrav