Få et risikofrit spil på VM-kvalifikationen

Spil på Kasakhstan-Danmark i VM-kvalifikationen

Få et 100 kr. risikofrit spil på VM-kvalifikationen i denne weekend – du kan bl.a. spille på Kazakhstan-Danmark. Kan Åge Hareides tropper komme tilbage på sporet eller falder vi sammen imod Borat & co. på Almaty Ortalyk Stadion? Læs med her og se hvordan du kan få et risikofrit livespil på en vilkårlig kamp i VM-kvalifikationen.

Sådan får du et risikofrit spil på VM-kvalifikationen

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Har du allerede en konto hos den skandinaviske bookie kan du blot gå videre til næste trin.
  • Tilmeld dig kampagnen på kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnen hedder: “Spil risikofrit på VM-kvalifikationen”, og du finder den ganske nemt på spiludbyderens hjemmeside eller i den mobile app.
  • Sæt et kvalificerende spil på minimum 100 kr. på Kasakhstan-Danmark til min. odds 1.50 (pre-match eller live). Kampen spilles lørdag d. 9. juni kl. 18.00.
  • Du vil straks modtage du et risikofrit spil på 100 kr., som du kan bruge på en hvilken som helst kamp i VM-kvalifikationen i perioden 9.-11. juni. Der spilles masser af kampe i VM-kvalifikationen i denne weekend, så mon ikke du kan finde et væddemål, som lige præcist opfylder dine præferencer?

Få lidt ekstra spænding på dine VM-kval-spil her

Det med småt

  • Tilbuddet er gældende i weekenden 9.-11. juni 2017.
  • Du skal have 100 kr. på din NordicBet-konto for at kunne sætte et kvalificerende 100 kr. spil på Kasakhstan-Danmark – og yderligere 100 kr. på din konto til at spille dit risikofrie spil på VM-kvalifikationen.
  • Aktivér dit risikofrie spil ved at krydse af i den blå boks på spilkuponen, inden du placerer dit væddemål.
  • Hvis du taber på dit risikofrie spil vil du få dine penge tilbage uden gennemspilskrav. Vinder du får du hele beløbet, inklusiv indsatsen, udbetalt. Der er et gennemspilskrav på tre (3) gange på gevinsten (det fulde beløb minus indsatsen), til minimumsodds 1.50 indenfor 60 dage.

Odds på Kasakhstan-Danmark i VM-kvalifikationen

Der er lagt op til en afgørende kamp i VM-kvalifikationen, når Kasakhstan tager imod Danmark i Almaty. Det svage hjemmehold har allerede udspillet sine muligheder mens Åge Hareide & co. stadig har en mulighed, men der skal en sejr på kontoen! Polen er stukket af i tabellen, så nu skal vi håbe på at kvalificere os ved at blive bedste to’er i det samlede regnskab. Alt andet end en sejr og VM i Rusland 2018 ligner et lukket land for os.

Til kampen i Kasakhstan må det danske landshold undvære førstekeeper Kasper Schmeichel og højrebacken Peter Ankersen. Frederik Rønnow og Henrik Dalsgaard ventes at tage over for de to skadede spillere. Træner Hareide har ud over disse to spillere en komplet trup at vælge i mellem, så det bør være et stærkt hold der sendes i kamp. Bookmakerne har da også gjort Danmark til storfavorit imod den fodboldmæssige miniputnation Kasakhstan. Blot 1.45 får du igen på dansk sejr lørdag aften.

Du kan se kampen lørdag d. 10. juni 2017 kl. 18.00 på Kanal 5.

Husk at NordicBet også tilbyder et risikofrit livebet på French Open i denne uge. Du kan naturligvis også vælge at tage imod spiludbyderens velkomstbonus på 2.000 kr (spilles fri via en mobil enhed).

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.