Find bolden og vind rejse til Brasilien

Vind rejse til Brasilien med Danske Spil og Oddset

Vind rejse til Brasilien! Oddset kører i dagene op til VM-slutrundens start en konkurrence, hvor man kan vinde en rejse til Brasilien. Det er hurtigt og nemt at deltage – det tager blot ét enkelt minut, så er du med i lodtrækningen om en fantastisk præmie. Det eneste du skal bruge er en mobil og dit eget boldøje.

Sådan deltager du i konkurrencen om en VM-tur for to til Brasilien

  1. Gå ind på Danske Spils Spot The Ball-konkurrence. Den finder du her.
  2. På billedet får du tre valgmuligheder for hvor du tror bolden gemmer sig. Send SMS med dit svar til 1213 – henholdsvis VM1 – VM X – VM 2 for de tre muligheder. Du er nu med i lodtrækningen om den lækre hovedpræmie.

Præmien består af en tur for to personer til Brasilien under VM. Præmien inkluderer fly, hotel og to billetter til VM-kampen mellem Belgien og Rusland. Der er afrejse 19. juni og hjemkomst 23./24. juni. Præmien har en samlet værdi af 80.000 kr., og kan ikke byttes til kontanter.

Der er i øvrigt masser af gode grunde til at besøge Danske Spil lige nu. Oddset tilbyder et hav af kampagner, konkurrencer og gode tilbud før og under VM-slutrunden. Lige nu kan du bl.a. spare op til VM ved at deltage i en quiz. Som altid kører Danske Spil også det traditionelle managerspil, hvor du kan sætte dit drømmehold, og deltage i kampen om hæder og en masse lækre præmier.

Læs vores anmeldelse af Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.