Find Copa America-topscorer og optjen bonusser

Spil på Copa America-topscorer og vind bonusser

Copa America er i fulde omdrejninger, og hidtil har det været en turnering med op til flere pæne overraskelser. Spiludbyderen Betsafe er klar med en lille sjovt tilbud til alle, der spiller på Copa America-topscorer-spillet. Spil på ham du tror bliver Copa America-topscorer, og få 20 kr. hver gang din spiller scorer.

Sådan optjener du bonusser ved at spille på Copa America-topscorer-spillet

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Har du allerede en konto hos den skandinaviske bookie, så spring blot videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder blot “Copa America 2015”. Tilmeld dig med den e-mail du benytter hos spiludbyderen.
  • Spil minimum 200 kr. på Copa America 2015: Topscorer outright-markedet (altså Copa America-topscorer-spillet).
  • Hver gang din spiller scorer et mål, får du en 20 kr. bonus på din konto. Bonussen er underlagt følgende attraktive gennemspilskrav: Én gang til min. odds 1.50.

Spil på din Copa America-topscorer her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder indtil torsdag d. 18. juni.
  • Tilbuddet gælder kun for dit første spil på Copa America-topscorer-vinderspillet.
  • Evt. bonusser bliver tilskrevet din konto seneste 72 timer efter resultatet foreligger.

Spil på hvem der bliver Copa America-topscorer og vind bonusser

Som man kan se på ovenstående odds-oversigt, er det ikke overraskende de velkendte verdensstjerner, der er favoritter til at blive Copa America-topscorer i turneringen i Chile. Barcelona-stjernerne Messi og Neymar er naturligvis turneringens helt store trækplastre, men også City-bomberen Aguero, hjemmebanefavoritten Alexis Sanchez, Sevilla-skarpskytten Bacca og Juves Tevez er blandt favoritterne.

Lidt længere nede på listen finder man Real Madrid-stjernen James Rodriguez, der forventes at få det lidt sværere i skyggen af bl.a. Falcao. Uruguay må undvære altid målfarlige Suarez, så liden skal nok sættes til Cavani og Diego Rolan i front. Sidstnævnte ikke at forveksle med den gamle måltyv Diego Forlan, som desværre er stoppet på landsholdet.

Alle Copa America-kampene streames direkte og ganske gratis hos Betsafe, Unibet og Bet365.

Spil på din Copa America-topscorer her

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.