Velkomsttilbud: Fordobl dine gevinster på Superligaen

Lækkert velkomsttilbud fra 888sport: Få fordoblet din gevinst på Superligaen

Superligaen er endelig tilbage og spiludbyderen 888sport markerer det med et særdeles spændende tilbud til alle nye kunder i denne weekend. Fordobl dine gevinster på Superligaen. Spiller du f.eks. et spil til odds 6.00 og vinder, så fordobles din nettogevinst fra 500 kr. til 1.000 kr. Læs mere om det gode velkomsttilbud her:

Velkomsttilbud til alle nye kunder: Få dobbelt-op på Superligaen

  • Opret en konto hos 888sport. Hvis du allerede er kunde, kan du desværre ikke tage imod tilbuddet.
  • Sæt et spil på Superligaen i denne weekend (mandagskampen tæller naturligvis med). Dit spil kan være et single eller multispil. Det skal blot indeholde et udfald fra mindst én Superliga-kamp. Du må maksimalt sætte 100 kr. på spillet. Der er intet minimumsodds.
  • Hvis du vinder dit første spil hos spiludbyderen fordobles nettogevinsten. Har du. f.eks. spillet en række til odds 6.00 så vil du modtage 1.000 kr. i gevinst samt din indsats – i alt 1.100 kr.
  • Tilbuddet berettiger også til spiludbyderens regulære velkomstbonus.

Få dobbelt-op på Superligaen her

Det med småt

    • Dette tilbud er kun tilgængelig for nye kunder hos 888sport. Tilbuddet gælder kun for dit allerførste spil hos spiludbyderen.
  • Spillet med dobbelt-op på odds må være single, double, live og indeholde bets fra ikke-Superliga-kampe. Du må maksimalt satse 100 kr. på dette velkomsttilbud.

888sport med lækkert velkomsttilbud: Få fordoblet gevinsten på Superligaen

Superligaen fløjtes i gang fredag aften med provinsklassikeren OB-AGF, og bolden ruller naturligvis på de danske stadions hele weekenden og mandag aften. Rundens nok mest imødesete kamp spilles mandag aften på MCH Arena i Herning, hvor FC Midtjylland skal forsøge at rejse sig imod AaB. Det bliver spændende at se om de midtjydske ulve kan rejse sig fra pelsningen på Old Trafford. AaB sluttede efterårssæsonen af i forrygende form, og nordjyderne er pludselig et ganske habilt bud på en udfordrer til FCM og FCK i kampen om mesterskabet.

888sport er en forholdsvis ny spiludbyder på det danske marked. Selskabet benytter sig af samme software-leverandør som Unibet, så du vil kunne finde en del lighedspunkter med Danmarks måske bedste spiludbyder. Læs vores anmeldelse af 888 her. Spiludbyderen er også på pletten med en velkomstbonus, som er bedre end de fleste på markedet.

Besøg spilgiganten 888sport og få også en velkomstbonus på 1000 kr.