Forhøjede odds på Arsenal-Manchester City

888sport byder på forhøjede odds på Arsenal-Manchester City

Arsenal-Manchester City – kæmpebrag i Premier League! Mandag aften er der topopgør i verdens bedste liga mellem de to største titelkandidater, når Arsenal tager imod Manchester City hjemme på Emirates Stadium. Spil på Arsenal-Manchester City og få forhøjede odds – der vanker odds 6.00 på Arsenal og odds 7.00 på City. Tilbuddet gælder kun for nye kunder hos 888sport.

Sådan får du forhøjede odds på Arsenal-Manchester City

  • Opret en konto hos spiludbyderen 888sport. Hvis du allerede har en konto kan du desværre ikke drage nytte af dette tilbud. Du kan oprette en konto lige her.
  • Sæt et væddemål på enten Arsenal eller Manchester City for mellem 10 kr. og 100 kr. Det skal være kamp-odds – altså 1X2 – og på et af holdene.
  • Hvis dit væddemål går hjem får du din præmie udbetalt indenfor maksimalt 72 timer uden krav om yderligere gennemspil.

Det med småt

  • Det er kun dit første spil på kampen der tæller med.
  • Du må ikke “lukke kampen” med spiludbyderens luk-væddemål / cash-in-funktion.
  • Kun spil sat før kampen start er gyldige.

Få forhøjede odds på Arsenal-Manchester City

Som du kan se på ovenstående odds er der ret god værdi at hente i odds 6.00 på Arsenal og 7.00 på Manchester City. Slaget på Emirates er et opgør mellem nummer to og tre i tabellen, og pt. de to største favoritter til at løbe med titlen. Det kan godt være at kæmpeoverraskelsen Leicester ligger nummer 1 lige nu, men spiludbyderne har dog ikke fidus til at Ranieris tropper kan holde hele vejen hjem. Større fidus er der til henholdsvis Arsenal og Manchester City. Chelsea er allerede små tyve point efter førerholdene, og Louis van Gaals Manchester United-hold ser heller ikke ud til at imponere. De to sidste titelkandidater Tottenham og Liverpool er også mindst et niveau eller to under Arsenal og City, så alt tegner til at mandagens brag byder på vinderen af årets Premier League.

Er du mere til en ganske normal velkomstbonus, så tilbyder 888sport en ret attraktiv 100% bonus – op til 1.000 kr. Læs mere om bonussen her.

Arsenal-Manchester City spilles mandag d. 21. december kl. 21.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

(Artikelfoto: davidhc / Flickr)

Den nye spiludbyder 888sport giver dig 100% bonus – op til 1000 kr.