Forhøjede odds på Champions League

Få forhøjede odds på Champions League hos Unibet

Champions League er tilbage og det markerer Unibet med forhøjede odds på Champions League. Tilbuddene er delt op over de næste tre dage, og de er derfor stærkt tidsbegrænsede. Slå til mens tid er og få forhøjede odds på Champions League.

Sådan får du forhøjede odds på Champions League

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil på nedenstående tilbud i deres respektive tidsperioder. Du skal sætte dit spil under “Unibet Promotions – Champions League boosts”. Spil placeret i den regulære odds-lobby tæller ikke med. Det er meget nemt at se om du er i den rigtige sektion – oddsene er nemlig kun forhøjede i den specielle sektion.Tilbuddene gælder kun som single-spil.

Spil på fodboldens kongerække med forhøjede odds her

De forhøjede odds på Champions League ser således ud

Forhøjede odds på Champions League-vinder (mandag d. 15. februar kl. 00.00 – mandag d. 15. februar kl. 23.59)
Barcelona 4.50 (Oprindelig odds: 3.55)
Bayern München 4.75 (Oprindelig odds: 3.75)

PSG-Chelsea forhøjede odds (tirsdag d. 16. februar kl. 00.00 – tirsdag d. 16. februar kl. 20.44)
Paris SG til at gå videre 2.10 (Oprindelig odds: 1.62)

Roma-Real Madrid forhøjede odds (tirsdag d. 16. februar kl. 20.45 – onsdag d. 17. februar kl.  20.44)
Real Madrid til at gå videre 1.40 (Oprindelig odds: 1.18)

Husk at finde tilbuddene om forhøjede odds på Champions League i den rigtige sektion:

Få forhøjede odds på Champions League hos Unibet

Vi synes faktisk, at der er tale om nogle ret attraktive tilbud fra Unibet. Real Madrid til 1.40 til videre avancement må siges at indeholde kæmpe værdi. AS Roma fik store prygl af Reals spanske rival FC Barcelona i efterårets gruppespil, og hovedstadsklubben gik videre med historisk få point. Blot seks point var nok til at kvalificere sig til knockout-runden. I 1/8-finalen venter mægtige Real Madrid, som må siges at være kæmpe favoritter til den samlede sejr.

Derimod lokker tilbuddet om forhøjede odds på PSG knapt så meget. Chelsea har fået lidt gang i spillet igen, og i weekenden spillede holdet en særdeles flot omgang fodbold. Det var godt nok imod upåagtede Newcastle, men det ser nu alligevel ud til at Guus Hiddink har fået tilført holdet noget gnist.

De andre spiludbydere er også klar med nogle tilbud på ugens Champions League-kampe. Spilgiganten Bet365 er klar med et risikofrit 250 kr. live-spil på Roma-Real Madrid. NordicBet giver dig et 100 kr. live-freebet på Champions League. Du kan se alle ugens fire Champions League-kampe direkte på henholdsvis TV3+ og TV3 Sport 1.

(Artikelfoto: Kieran Lynam / Flickr)

Spil på Champions League-bold med forhøjede odds hos Unibet