Fortsætter FCM stimen?

FCM BIF

FCM har fået en fremragende start på Superliga-sæsonen, og indtager førstepladsen med fire sejre ud af fire mulige. Fredag aften tager topholdet fra Heden imod Brøndby, som har fået en dårlig start på sæsonen. Blot to uafgjorte er det blevet til imod to af de formodede nemmere modstandere; FC Vestsjælland og Viborg FF.

FCM har trods nogle markante afgange i truppen hen over sommeren formået at få gang i det flotte spil. Selv Duncan er blomstret op igen, og har været yderst skarp foran kassen. Flere taler nærmest om at han er i sit livs form. Midtbane-strategen Petter Andersson er stadig ude med en skade, og det betyder nok genvalg til unge Marco Larsen. Truppen er identisk med den, som slog Randers i sidste uge.

BIF har fået en markant tilgang i ugens løb i form af Kenneth Zohore, og det bliver spændende at se, hvilken betydning han får på holdet. Man har i forvejen Makienok og Bernburg oppe foran, så der er virkelig power og kilo i angrebet. BIF stiller op i Herning med kun en mindre ændring.

Vi vurderer at BIF får det svært i aften. De har ikke spillet speciel godt i de første fire kampe, og selv om de sagtens kunne have flere point på kontoen end blot to, så er det altså ikke specielt prangende det de leverer pt. MCH Arena er et svært sted at spille, og ulvene fra Midtjylland har en selvtillid, som ikke er set længe. Sisto, Igboun, Duncan og Danny Olsen er blot nogle af profilerne, der har leveret en flot indsats i sæsonstarten.

De to hold plejer at spille nogle meget jævnbyrdige opgør, så der er en pæn risiko for at kampen kan ende uafgjort. Vi vurderer, at dagens bedste spil på kampen er FCM på et såkaldt draw-no-bet væddemål. Det betyder at vi får pengene retur skulle kampen ende uafgjort. Vi spiller FCM Draw No Bet til odds 1.45 hos Bet365.

Held og lykke med spillene.