Frit 50 kr. livespil på EM-finalen

Få et frit livespil på Em-finalen mellem Danmark og Holland

Få et risikofrit 50 kr. livespil på EM-finalen mellem Danmark og Holland. Landets største spiludbyder, Danske Spil, er klar med et tilbud, der kan spice eftermiddagens EM-finale en smule op. Det er ganske nemt og hurtigt at få fat på et 50 kr. livespil på EM-finalen, så hvorfor ikke give det et skud? Læs mere i nedenstående trin-for-trin gennemgang.

Sådan får du et 50 kr. livespil på EM-finalen mellem Danmark og Holland

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto, kan du blot springe videre til næste punkt. Tilbuddet om et 50 kr. livespil på EM-finalen gælder for nye såvel som eksisterende DS-kunder.
  • Spil et kvalificerende spil for mindst 50 kr. på EM-finalen før kampstart. Du bestemmer selv hvad du spiller på blot det er før kick-off.
  • Du modtager med det samme et 50 kr. livespil på EM-finalen når kampen fløjtes i gang. Du aktiverer dit livespil ved at vælge 50 kr. som indsats og derefter klikke på ”50 kr. Frit Spil” (se nedenstående illustrationer).

Tag imod tilbuddet her

Det med småt

  • Et kvalificerende spil på minimum 50 kr. på EM-finalen før kampstart er påkrævet for at være berettiget til dette tilbud. Spillet skal være en single.
  • Et freebet betyder at du må beholde nettogevinsten. Sætter du f.eks. dit livespil på EM-finalen til odds 6.00 vil du kunne beholde 250 kr. ((6 x 50) – 50 kr.).
  • Du kan kun benytte dit 50 kr. livespil på EM-finalen som et single-spil. Du kan f.eks. ikke dele spillet op i fem væddemål á 10 kr. Du må gerne spille for mere end 50 kr. – i så fald trækkes de 50 kr. blot fra den samlede indsats.

Få et 50 kr. livespil på EM-finalen mellem Danmark og Holland

EM-finalen Danmark-Holland odds

Værtsnationen Holland er store favoritter, når de to hold søndag eftermiddag løber på banen i Enschede. Holland vandt de to holds gruppekamp med 1-0, og oddssætterne hos Danske Spil giver derfor de hollandske kvinder favoritrollen i søndagens finale. Du kan naturligvis også spille på et hav af forskellige side-bets og specials. Danske Spil har i skrivende stund 84 forskellige væddemål på EM-finalen, så mon ikke du kan finde en fidus eller to?

Se oddsene på EM-finalen mellem Danmark og Holland her.

Pernille Harder specials

Landets største spiludbyder er naturligvis også på banen med et hav af specialvæddemål med Pernille Harder som omdrejningspunkt. Det kan godt være, at holdets anfører og bedste spiller ikke har været alt for gavmild med målene indtil videre, men det ændrer ikke på, at hun er vores klart bedste offensive kort. To mål af verdensklassespilleren giver odds 20.00 og én assist giver 5.00. Sætter du dit 50 kr. livespil på EM-finalen på førstnævnte mulighed venter der en nettogevinst på 950 kr. Der er masser af muligheder – hvad tror du på? Er du mere til Danmarks svar på Zlatan – Nadia Nadim – så er der naturligvis også flere spændende special-væddemål på den danske angriber.

Masser af Pernille Harder odds specials hos Danske Spil

EM-finalen mellem Danmark og Holland spilles søndag d. 6. august kl. 17.00. Du kan se kampen direkte på DR1 og TV2. Hvis du ikke er i nærheden af et tv, kan du også følge kampen direkte i LIGA på P3 i radioen. Og ja, så skal man generelt være ret isoleret for at kunne undgå masser af EM-bold i de danske medier i dag.

Hvis du ikke har en konto hos Danske Spil, så husk at du også kan drage nytte af en af markedets bedste velkomstbonusser. Du kan få en 500 kr. velkomstbonus med absolut fair gennemspilskrav. Læs mere her. Flere andre spiludbydere er også klar med masser af odds på EM-finalen – og de har naturligvis også op til flere ganske solide velkomsttilbud.

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.