Gæt etapevindere under Tour de France og vind drømmetur

Spil på Tour de France hos Unibet og vind drømmerejse

Årets udgave af Tour de France begynder i denne uge, og der er lagt op til en masse spændende og dramatiske etaper de næste tre uger. Spiludbyderen Unibet er på banen med en konkurrence, hvor vinderen stikker afsted med en drømmetur for to personer til Vuelta a España senere på sommeren. Konkurrencen om den lækre tur er ganske simpel, og tilgodeser alle slags spillere – også småspillere. Den går simpelthen blot ud på at gætte etapevindere under touren – og den allerbedste udi den disciplin kan tage et smut til Spanien, og nyde årets sidste Grand Tour på lidt af en drømmerejse.

Spil på Tour de France og vind drømmetur

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde hos den populære spiludbyder skal du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din spilkonto. Registrér dig på kampagnesiden for denne promo. Promoen hedder “Kongen af Touren / Vind tur til Vuelta a España”. Spil på de enkelte etapevindere. Dit spil skal være for mindst 30 kr. og til minimum odds 1.40. Sidstnævnte krav kommer nok ikke til at være så svært at opfylde endda. Oddsene er oftest langt højere end det, men vær dog opmærksom på at live-spil også tæller med.
  • Vinder din udvalgte rytter, så får du ét point til leaderboardet. Du kan maksimalt optjene ét point på hver etape.
  • Når Tour de France er overstået er det ham/hende med flest point, som skal på en drømmetur til Spanien for at opleve Vueltaen.

Deltag i Tour de France-konkurrencen her

Det med småt

  • Du kan spille på lige så mange ryttere som du ønsker. Du kan dermed gardere dig til at optjene point på en del af etaperne.
  • Leaderboardet opdateres hver dag kl. 19.00.
  • Både pre-match og livespil tæller med i kampagnen. Både single og kombinationsspil tæller med i kampagnen.
  • Skulle du have spillet på etapevinderen på en kupon med andre kampe, og du taber på din kupon, vil dit etapevinder spil stadig være gyldigt til konkurrencen såfremt det er den rigtige etapevinder.

Spil på etapevindere under Tour de France og vind lækker tur til Spanien

Tour de France 2015

Der er lagt op til et rigtigt spændende Tour de France i år. Dels har vi igen alle de store favoritter med, dels er der ikke en enkelt favorit, der forventes at køre fra dem alle sammen i overlegen stil. Der er i årets udgave fire ryttere som spås en realistisk chance for at vinde Touren; Chris Froome, Alberto Contador, Vincenzo Nibali og Nairo Quintana. Favoritfeltet udgøres af disse fire ryttere, og i feltet af outsidere er der særdeles høje odds at hente. F.eks. kan man hente odds 67 på en rutineret etapeløbsrytter som Valverde. Eller hvad med selvsamme odds på en overraskende sejr til Tinkoff-Saxos unge polske håb i bjergene Rafal Majka? Sidstnævnte scenarie kommer vist kun på tale, hvis Alberto Contador udgår (hvilket han jo gjorde i 2014-udgaven).

Tour de France 2015 odds fra Unibet

Tour de France 2015 vises direkte på TV2 og Eurosport i perioden 4. juli – 26. juli.

(Billede: muffinn / Flickr)

Spil på etapesejre under Tour de France og vind rejse til Vueltaen