Gæt onsdagsrunden i Champions League og vind 10.000 kr.

Gæt de otte kampe i onsdagsrunden i Champions League og vind. bl.a. 10.000 kr.

Cremen af europæisk klubfodbold tager i denne uge hul på efterårssæsonen i Champions League. Spiludbyderen NordicBet markerer dette med en ganske anderledes kampagne. Gæt alle kampene i onsdagsrunden i Champions League og vind 10.000 kr. Der er en iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB  i andenpræmie, hvis det kun lykkes at gætte syv kampe. Konkurrencen kræver ikke en indsats, men blot at der er penge på din NordicBet-konto og at du har sat et spil på 50 kr. indenfor den seneste måned.

Gæt onsdagsrunden i Champions League og vind 10.000 kr.

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du har en NordicBet konto, skal du have lavet et væddemål på min. 50 kr. indenfor de seneste 30 dage før din registrering til denne kampagne, for at være berettiget til at vinde første- eller andenpræmien.
  • Log ind på din NordicBet-konto og gå til kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder: “Champions League er tilbage”. På den side skal du gætte resultatet (1X2) af de otte kampe i onsdagsrunden i Champions League. Det er jo en ganske svær opgave, men det er samtidigt gratis at deltage i konkurrencen.
  • Er der mere end én heldig og dygtig spiller, der gætter alle otte kampe i onsdagsrunden rigtig, så trækkes der lod om førstepræmien.

Gæt med om 10.000 kr. her

Det med småt

  • Hvis du har en NordicBet-konto, skal du have lavet et væddemål på minimum 50 kr. indenfor de seneste 30 dage før din registrering til denne kampagne, for at være berettiget til at vinde første- eller andenpræmien.
  • Man kan kun deltage én gang pr. NordicBet-konto.
  • Førstepræmien på 10.000 kr. er kontanter uden nogen former for gennemspilskrav.
  • Se venligst kampagnesiden for regler vedr. tredjepræmien til spillere som pt. ikke har en konto hos NordicBet.

Det kan du vinde

Gæt onsdagsrunden i Champions League og vind disse præmier

Gæt onsdagsrunden i Champions League og vind 10.000 kr.

Kampagnen bygger på onsdagsrunden i Champions League onsdag d. 16. september 2015 kl. 20.45. PSV Eindhoven-Manchester United og Manchester City-Juventus kan begge ses direkte på dansk tv (henholdsvis TV3+ og Viasat Sport 1).

Husk også at spiludbyderen Unibet er klar med et tilbud om boostede odds på tre af tirsdagens favoritter. Få odds 10 på Manchester United, Manchester City og Bendtners Wolfsburg. Læs mere her.

Gæt 8 kampe i onsdagsrunden i Champions League og vind 10.000 kr.