Gode tilbud på Chelsea-Liverpool

Se de bedste tilbud til Chelsea-Liverpool

Søndag eftermiddag er der topbrag på Stamford Bridge, når de nykårede engelske mestre fra London tager imod traditionsklubben fra nordvest-England. Der er naturligvis tale om nyklassikeren Chelsea-Liverpool. Mourinhos tropper har ikke så meget at spille for, mens Liverpool er tvunget til sejr. Vi har fundet et par gode tilbud fra spiludbyderne, som du kan spice kampen op med.

 

[divider]Gæt et udfald og få et freebet/cashback[/divider]

Den populære spiludbyder Betfair er på pletten med et lidt anderledes tilbud på kampen. Det går ud på at gætte et af nedenstående udfald. Gætter du rigtigt samtidigt med at du taber et bet, så får du en refundering i form af et freebet. Der vanker i så fald et freebet til en værdi på op til 250 kr.

Sådan får du op til 250 kr. freebet/cashback

 • Opret en konto hos Betfair. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt. Du skal benytte dette link for at komme til Betfair Sportsbook – og ikke spillebørsen.
 • Log ind og sæt et væddemål på Chelsea-Liverpool. Væddemålet skal være af en af følgende varianter: “ciffertip”, “når som helst ciffertip”, “første målscorer”, “sidste målscorer” eller “når som helst målscorer”. For at få det maksimale ud af tilbuddet skal du sætte 250 kr. på væddemålet.
 • Gæt et af nedenstående udfald for kampen Chelsea-Liverpool. Du må kun vælge ét udfald. Gætter du rigtigt og du taber på ovenstående væddemål, så får du et freebet på værdien af dit bet – op til 250 kr. – som plaster på såret. Dit freebet modtager du indenfor tre timer efter at kampen er afgjort.

Få et freebet på op til 250 kr. i Chelsea-Liverpool

Det med småt

 • Du må kun gætte på ét udfald.
 • Et freebet fungerer på den måde, at man kun beholder gevinsten – ikke den oprindelige indsats.
 • Spil afgjort ved brug af Cash Out tæller ikke med. Cash Out er Betfairs specielle feature, hvor du kan “trade” ud før tid.

Gæt med her og få 250 kr. i cashback

 

[divider]Få 200 kr. cashback i Chelsea-Liverpool[/divider]

Den skandinaviske spiludbyder Betsafe er også på banen med et lille cashback-tilbud. Du kan spille på kampen og hvis dit bet går i vasken, så vanker der 200 kr. i cashback i form af en bonus. Gennemspilskravene er lige til den strenge side, men tilbuddet er bestemt værd at tage med, hvis man alligevel skal have en mønt på kampen.

Sådan får du 200 kr. i cashback

 • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
 • Gå til kampagnesiden for denne promo. Den er ganske nem at finde under “Red hot offers”. Tilmeld dig kampagnen. Det er vigtigt at du registrerer dig.
 • Placér et single-spil på kampens vinder (1X2) på præcis 200 kr. inden kampstart.
 • Taber du dit væddemål får du din indsats returneret som en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks (6) gange ved odds over 1.50 på odds eller livebet før de er spillet fri.

Det med småt

 • Tilmelding til kampagnen er påkrævet.
 • Evt. refunderinger vil stå på din konto senest 72 timer efter kampens resultat foreligger.

Få dit 200 kr. cashback-tilbud her

 

[divider]Få odds 6 på Chelsea og odds 9 på Liverpool[/divider]

Ovenstående “gæt-et-udfald-promo” er ikke Betfairs eneste tilbud til storkampen i London. Spiludbyderen er og på pletten med et lækkert tilbud til alle nye kunder – eksisterende kunder kan desværre ikke tage imod tilbuddet. Tilbuddet går ud på at du får odds 6 på Chelsea og odds 9 på Liverpool. Derudover får du op til 1.000 kr. i freebets – uafhængigt af denne kamp.

Sådan får du forhøjede odds på Chelsea-Liverpool

 • Opret en konto hos Betfair Sportsbook via dette link. Benyt bonuskoden ZAB197 ved oprettelse.
 • Placér et pre-match single-spil på en sejr til enten Chelsea eller Liverpool (kampodds) til det nuværende odds (maks. kvalificerende indsats er 100 kr.). Odds i skrivende stund er henholdsvis 2.00 og 4.00 så der er bestemt tale om ret solide forbedringer. Du kan godt spille for mere på det kvalificerende spil, men kun 100 kr. vil tælle imod kampagnen. Kun dit første spil placeret på kampen vil kvalificere sig til det forhøjede odds.
 • Vinder du dit bet så toppes det valgte odds op til 6.00 eller 9.00 alt afhængig af hvad du har valgt. Din resterende indsats udbetales som freebets. Taber du dit bet får du tilmed din indsats retur i form af et freebet på på 100 kr.
 • Du er samtidig kvalificeret til op til 1.000 kr. i freebets. Læs mere om den del på spiludbyderens hjemmeside.

Det med småt

 • Gevinsten fra dit “traditionelle” odds får du udbetalt som normalt. Det resterende beløb udbetales som freebets indenfor senest 72 timer.
 • Dit væddemål skal sættes før kampstart. Det skal være et single-spil. Husk også at det skal sættes på på spiludbyderens sportsbook og ikke spillebørs.

Få forhøjede odds her

Chelsea-Liverpool spilles søndag d. 10. maj kl. 17.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 2. Brian Laudrup og de andre Unibet-eksperter er leveringsdygtige med optakt og spilforslag til Chelsea-Liverpool her.