Gratis Copa America live streaming

Se gratis Copa America live streaming hos Bet365 og Unibet

Sommerens største fodboldbegivenhed løber af stablen i Chile i perioden 11. juni – 4. juli. Der er naturligvis tale om den traditionsrige Copa America med deltagelse af alle de største hold fra det sydamerikanske kontinent. I hele tre uger kan du ganske gratis blive underholdt af verdensstjerner som Messi, Neymar, Alexis Sanchez, Vidal, James Rodriguez, Tevez og Falcao. Når nu ikke de danske tv-kanaler har valgt at prioritere den spændende turnering, så er det godt at du kan streame alle kampene ganske gratis og lovligt hos spiludbyderne.

 

Se gratis Copa America live streaming her

  • Opret en konto hos Unibet eller NordicBet.
  • Indsæt penge på din konto. Minimumindskuddet hos Unibet er 80 kr., mens det på Bet365 blot er 50 kr. Pengene kan du altid hæve igen, men mon ikke at to af markedets bedste spiludbydere har noget som netop du finder interessant at spille på? Spil udvalget på Copa America er i hvert fald enormt.
  • Så længe du har penge på din spilkonto kan du streame alle Copa America-kampene kvit og frit – og ikke mindst ganske lovligt.

Se gratis Copa America live streaming her

Copa America spilles i år i Chile på vestkysten og det gør tidsforskellen ret markant. Derfor spilles de fleste af kampene om natten – primært med start kl. 01-02 om natten dansk tid. Der er dog enkelte undtagelser, hvor den tidlige kamp spilles allerede kl. 21.00 dansk tid og efterfølges af en kamp kl. 23.00. Disse kampe ligger dermed ikke senere end f.eks. en lørdagskamp fra den spanske La Liga (som de to spiludbydere desuden også transmitterer fra når sæsonen går i gang igen).

Live streamen fra de to spiludbydere har typisk en meget lille forsinkelse, og er dermed perfekt til live betting. På et ulovligt pirat-stream er forsinkelsen oftest helt umulig at have med at gøre, og streamer du dine tv-kanaler via nettet – f.eks. hos YouSee, ViaPlay og TDC – så vil du opleve at spiludbydernes live stream er markant hurtigere. Forsinkelsen varierer naturligvis fra kamp til kamp, men oftest er den helt nede på 10-15 sekunder. Det vil du aldrig kunne finde på hverken et pirat-stream eller hos de førnævnte tv-kanaler. Husk at din gratis live streaming også gælder på smartphone og tablet. Dermed kan du flytte din natkassebold med dig på farten, i soveværelset eller sågar på natjobbet.

Se gratis Copa America live streaming her

De forskellige spiludbydere er naturligvis også klar med et hav af kampagner og lækre tilbud i forbindelse med årets Copa America-turnering. Unibet er klar med et tilbud om et risikofrit spil på 400 kr. på finalen – gennemspilskravet er blot én sølle gang til min. odds 1.40. Det handler om at optjene dette tilbud ved at spille på fem kampe undervejs. Læs mere om dette tilbud her. Spiludbyderen Betsafe tilbyder dig bonusser for hver gang din topscorer garner en kasse under årets Copa America-turnering. Læs mere om Copa America topscorer-tilbuddet her.

Hvis du som de fleste af os andre er lidt rusten på sydamerikansk fodbold, så kan du med fordel lige tjekke nendenstående video-optakt og podcast ud. Video-optakten står de tre Unibet-eksperter Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal bag. I den lange og særdeles dybdegående podcast kan du bl.a. høre hvad Per Marxen, Jacob Hansen fra Tipsbladet, og spileksperten Michael Winther-Rasmussen har at sige om sommerens store fodboldturnering.

Se gratis Copa America live streaming her

 

Copa America 2015 optakt

Copa America 2015 ekspert podcast

Er du til gratis sport på nettet, så tjek også lige vores artikel om live streaming ud. Læs hvordan du kan se alskens topsport ganske gratis, sikkert og lovligt.

Se gratis Copa America live streaming hos spiludbyderen Unibet