Gratis konkurrence om 50.000 kr. hos NordicBet

Deltag i gratis konkurrence om 50.000 kr. hos NordicBet

Efter sidste uges landskampspause byder midtugen igen på international fodbold af højeste kaliber, når bolden igen ruller i Champions League. Med blot to kampe tilbage i gruppespillet nærmer vi os afgørelsens time, og flere hold har kniven for struben. Deltag i gratis konkurrence om 50.000 kr. hos spiludbyderen NordicBet. Det gælder blot om at gætte resultaterne af onsdagens kampe i Champions League.

Deltag i gratis konkurrence om 50.000 kr.

Sådan deltager du i NordicBets gratis konkurrence om 50.000 kr. skattefrit:

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde skal du blot springe til næste punkt.
  • For at spille med om 1. og 2. pladsen skal du være kunde hos NordicBet og have spillet et bet på min. 50 kr. indenfor 30 dage før din registrering til kampagnen.
  • Gå til kampagnesiden for denne konkurrence. Kampagnesiden hedder blot “Champions League Jackpot”. På kampagnesiden skal du gætte de otte Champions League-kampe, og blot tilføje den e-mail-adresse som du benytter hos spiludbyderen.

Deltag i konkurrence om 50.000 kr. her

Det med småt

  • De 50.000 kr. udbetales til den NordicBet-kunde, der forudsiger udfaldet (1X2) af alle otte kampe onsdag d. 25. november. Beløbet vil blive indsat på spillerens NordicBet-konto, og vil være uden omsætningskrav.
  • I tilfælde af at flere spillere rammer udfaldet af alle otte kampe, vil vinderen findes ved lodtrækning.

Deltag i NordicBets gratis konkurrence om 50.000 kr. Gæt resultaterne af onsdagens kampe i Champions League.

Præmier i NordicBets gratis konkurrence om 50.000 kr.

Deltag i gratis konkurrence om 50.000 kr. hos NordicBet

Onsdagens største kamp i Champions League spilles i Torino, hvor hjemmeholdet Juventus møder de engelske giganter fra Manchester City. Begge hold er stukket af i en stærk gruppe, som også består af Mönchengladbach og Sevilla. Den italienske storklub har efter en famlende start fundet melodien igen, og de hjemmestærke italienere kan med en sejr kvalificere sig til knockout-runden. Manchester City kommer til Torino med et forfærdeligt 1-4 nederlag til Liverpool i Premier League i bagagen, mens humøret hos de de zebrastribede er anderledes højt efter 1-0 over de evige rivaler fra Milan. Juventus-Manchester City spilles onsdag d. 25. november kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Gæt Champions League-resultater og vind 50.000 kr. eller iPad Air 2