Har du prøvet Unibets cash-in funktion?

Spil live med Unibets cash-in funktion

Live betting er det helt store hos spiludbyderne, og Unibet har taget et ekstra skridt for at gøre oplevelsen endnu bedre. Med cash-in-funktionen kan du rent faktisk tage både profit og minimere eller eliminere tab før dit væddemål er afgjort.

Hvad går cash-in funktionen ud på?

Cash-in funktionen – eller Ca$h-In som Unibet selv kalder den – giver dig mulighed for at handle dig ud af igangværende live-væddemål. Alt afhængig af kampens udvikling skifter oddsene hele tiden, og visse gange giver det ganske fin mening at tage profit eller minimere sit tab. For os der ofte handler odds på Betfairs spillebørs virker cash-in funktionen ikke til at være revolutionerende, men ikke desto mindre er Unibet en af ganske få spiludbydere med netop dette lille smarte add-on.

Lad os tage et eksempel. Du spiller et live væddemål på Federer over Nadal til odds 2.00 (Nadal er marginal favorit til at vinde kampen til odds 1.80). Du spiller 1.000 kr. på Federer lige når kampen lige er begyndt – og således er oddsene som da kampen startede. Federer får en rigtig god start og vinder første sæt. Oddset på Federer falder til blot odds 1.20. Federer er uheldigvis lige vredet om, og Nadal ser ud til at være kommet over sin langsomme start. Hvad gør man? Man kunne jo begynde at kontra-spille på Nadal, men så skal man til at tænke lidt over oddsene og matematikken i sin helhed. Unibets cash-in funktion giver dig nu muligheden for at cashe din ikke-realiserede gevinst ud til odds 1.70 – så du får dermed 1.700 kr. retur for din oprindelige indsats på 1.000 kr. Alternativet havde været at håbe, at Federer havde holdt ved og vundet kampen. I dette tilfælde ville du naturligvis have vundet det fulde beløb – altså 2.000 kr. – men du ville også risikere din indsats på 1.000 kr. På samme måde ville du kunne minimere noget at tabet, hvis du havde spillet på Nadal i kampens begyndelse.

Der er ingen tvivl om at cash-in funktionen har sin berettigelse, og at den matematisk tager et par ekstra procenter er til at leve med. Funktionen er oplagt til den mere forsigtige/konservative spiller, som kender sin besøgelsestid. Mange spilleeksperter anbefaler jo netop, at tage gevinsten når den er der, og at gå benhårdt efter at minimere risikoen for tab. Det er helt op til den individuelle spillers temperament om cash-in funktionen er brugbar eller ikke. Én ting er dog helt sikker – vi tager hatten af for at Unibet igen har tænkt kundernes ønsker ind i produktet.

Tre hurtige om cash-in

  • Cash-in er kun tilgængelig på live-væddemål. Du kan således ikke benytte funktionen på væddemål, der er sat før væddemålets begyndelse (pre-match).
  • Cash-in funktionen er forbeholdt single-spil, og kan ikke benyttes i forbindelse med kombinationsspil/multivæddemål.
  • Cash-in funktionen giver dig en lidt dårligere tilbagebetalingsprocent, da du jo spiller “to gange”.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus