Hvem slår først Carolina Panthers?

Spil på om Carolina Panthers kan gå ubesejret igennem sæsonen

Carolina Panthers er startet årets NFL-sæson med 11 sejre i streg, og der er med blot fem kampe tilbage i den regulære sæson en chance for at holdet kan gå ubesejret igennem sæsonen. Danske Spil sætter fokus på Carolina Panthers’ bemærkelsesværdige sejrsstime med en række spil på hvem – eller om nogen – overhovedet kan slå Cam Newton & co. i denne sæson.

Carolina Panthers Specials

Odds på Carolina Panthers fra Danske Spil

Spil på NFL hos Danske Spil

Carolina Panthers har følgende fem kampe tilbage i sæsonen:

  • New Orleans Saints – Carolina Panthers
  • Carolina Panthers – Atlanta Falcons
  • New York Giants – Carolina Panthers
  • Atlanta Falcons – Carolina Panthers
  • Carolina Panthers – Tampa Bay Buccaneers

Det er værd at bemærke, at ser man bort fra opgøret imod New York Giants, så er der tale om hold fra egen division. Panthers er for længst stukket af i NFC syd, og man kan dermed godt komme i den situation, at holdet vil spare spillere i de to sidste runder.

Oddssætterne hos Danske Spil giver holdet en fair chance for at gå ubesejret igennem de næste fem kampe, og man får således kun pengene fem gange igen hvis det sker. Bedst betalt bliver man, hvis overraskelsen først sker i syttende og sidste runde imod Tampa Bay Buccaneers, som udgør den bløde mellemvare i både divisionen og ligaen som helhed.

Hvis du tror at Carolina går hele vejen og vinder Super Bowl kan du vælge at spille på dem som samlet vinder til odds 5 eller du kan gå efter en “Hail Mary”, og tro på at de vinder alle kampe i sæsonen inklusiv slutspillet til odds 15. Der er oddsmæssigt en kæmpeforskel, og i det lys lokker odds 5 som Super Bowl-vinder næppe.

Odds på Super Bowl vinder fra Danske Spil

Selv om Tom Bradys Patriots-hold tabte til Denver Broncos (uden Manning) i seneste spillerunde er holdet stadig favoritter til at vinde Super Bowl. Oddsene på Green Bay Packers og Denver Broncos er i den seneste måned steget pga. henholdsvis en katastrofemåned og skade til Peyton Manning. Tiltroen til New England Patriots er derimod intakt, og selv ikke et knebent OT-nederlag til Denver kan rokke ved det. Arizona Cardinals ligger med 9-2 også ganske godt til i kampen om favoritværdigheden, men Carson Palmer & co. er ikke på samme måde blevet testet som de andre tophold.

Spil på NFL hos Danske Spil

(Artikelfoto: Keith Allison / Flickr)

Se Claus Elmings tips til NFL hver uge ganske gratis hos Danske Spil