Hvert 3. livespil på US Open er risikofrit

Hvert tredje livespil på US Open er risikofrit - få op til 700 kr.

Verdens bedste tennisspillere har i dag taget hul på årets sidste Grand Slam-turnering, US Open, på Flushing Meadows i New York. Der er lagt op til to forrygende uger med masser af verdensklasse-tennis og selvfølgelig også et hav af muligheder for at spille på turneringen. Spiludbyderen Unibet er klar med et ganske lækkert tilbud til fans af live betting. Få hvert tredje livespil på US Open ganske risikofrit. Du kan få op til 50 kr. risikofrit hver eneste dag under US Open – dvs. i alt op til 700 kr. Der er ingen gennemspilskrav på de refunderede midler, så tilbuddet er ganske flot.

Sådan får du hvert tredje livespil på US Open risikofrit

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne promo. Den hedder passende “Hvert 3. livespil på US Open er risikofrit”. På siden finder du et link, der guider dig til bonussiden. På bonussiden skal du acceptere reglerne for tilbuddet.
  • Spil to livespil med en indsats på minimum 50 kr. Odds skal være på mindst 1.40 pr. spil. Dit risikofrie livespil vil være tilgængeligt, når resultatet af dine to kvalificerende livespil foreligger.
  • Aktivér dernæst dit risikofrie livespil under bonustilbud. Du finder igen linket inde på kampagnesiden for denne promo.
  • Du kan nu spille for 50 kr. risikofrit på et livespil på US Open. Skulle du tabe dette livepil vil du få 50 kr. refunderet til din spilkonto. Pengene er cool cash og har ikke nogen gennemspilskrav.

Få 14 risikofri livespil på US Open her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder under hele US Open-turneringen og du kan modtage et risikofrit livespil på US Open hver eneste dag under turneringen – dvs. 14 i alt.
  • Dine to kvalificerende livespil skal sættes mellem kl. 16.00 og 04.00 (dansk tid).
  • Det er vigtigt, at du tilmelder dig to gange i forløbet. Spiller du for mere end 50 kr. på dine kvalificerende livespil er det stadig et risikofrit livespil på 50 kr. du vil modtage.

Unibet positionerer sig med et flot udvalg af odds på US Open igen som en af markedets allerbedste spiludbydere. Den skandinaviske spiludbyder tilbyder tilmed gratis live streaming at samtlige kampe under US Open. Eneste krav er, at du har penge på din spilkonto. Du kan live streame alle kampene på smartphone, tablet eller desktop computer – det er helt op til dig. Forsinkelsen er minimal, så tilbuddet er helt sikkert noget for dig, som ikke kan se Eurosport (den danske rettighedshaver).

Hvis du er på udkig efter lidt inspiration til hvem, der skal spilles på under US Open, så kan vi anbefale optakten til US Open af vores faste tennisekspert Kristian Bækgaard. Den kan du læse her.

(Billede: Yan Nasilevich / Flickr)

Gratis live streaming af alle kampene fra US Open 2015 i tennis