Hvert femte live-spil på French Open er risikofrit

Hver femte live-spil på French Open er risikofrit

Grussæsonen er i fuld sving på både ATP- og WTA-touren og French Open nærmer sig med hastige skridt. Om blot to uger går det løs på den røde grus på Roland Garros og allerede nu er Unibet klar med et godt tilbud til alle tennis-fans. Under hele French Open kan du nemlig spille hvert femte live-spil ganske risikofrit.

Sådan får du gratis live-action på French Open

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den skandinaviske spiludbyder, så kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto, og gå til kampagnesiden for denne promo. Promoen hedder “French Open – dit 5. livespil er risikofrit”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig.
  • Sæt fire live-spil på French Open-tennis. Dine væddemål skal alle være på mindst 50 kr. og til minimum-odds 1.40.
  • Når dine fire live-bets er afgjorte, så kan du på selvsamme kampagneside opte-in til et risikofrit spil. Du klikker såmænd bare på opt-in-knappen. Dit næste live-spil på French Open-tennis er derefter risikofrit. Hvis du vinder dit risikofrie spil, så beholder du det hele som du plejer – hvis du taber får du 50 kr. refunderet. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet de refunderede midler, som altså er “pure cash”.

Spil på French Open her

Det med småt

  • Tilmelding og senere hen opt-in til freebet er obligatorisk for at deltage.
  • Kun spil på odds 1.40 eller højere vil tælle med i de oprindelig fire spil. Du må gerne spille for mere end de krævede 50 kr. pr. kvalificerende væddemål, men du får ikke et større risikofrit bet af den grund.
  • Kampagnen løber fra d. 24. maj til d. 7. juni 2015.
  • Spil på French Open kvalifikationskampe tæller ikke med.

[divider]French Open herresingle[/divider]

French Open tennis odds herresingle

Årets anden Grand Slam-turnering har som sædvanlig “The Big Four” som solide favoritter, men som noget ganske nyt har Kei Nishikori formået at klemme sig ind før legenden Roger Federer – altså rent odds-mæssigt. Japanske Nishikori har virkeligt spillet stærkt det sidste års tid, og han er efterhånden en af de sædvanlige outsidere til titlerne på touren. Den mangeårige champ Rafael Nadal (hele ni French Open-titler!) ventes også at få kam til sit hår i denne turnering. Dels er Djokovic som sædvanligvis den helt store udfordrer, og dels skal man måske også regne med Andy Murray, som ellers ikke har grus som favorit-underlag. Så sent som i finalen i Madrid i sidste uge pulveriserede Murray netop Nadal, og det skal blive spændende at se om “Rafa” har mistet sin mojo på grus efter en lang række skader. Det ser svært ud for legenden Federer, som kun har vundet turnering i Paris en enkelt gang (2009). Schweizeren er traditionelt set ikke så glad for den røde grus, og han har formentlig også mistet lidt fart og power de seneste par år.

[divider]French Open damesingle[/divider]

French Open tennis odds damesingle

I damesingle er det også the usual suspects, der dominerer favoritrollerne. Ustoppelige Serena Williams er naturligvis kæmpefavorit, og det er svært at se hvem der skal kunne true amerikaneren. Maria Sharapova, sidste års finalist Simona Halep og Azarenka er spiludbydernes næstefavoritter til titlen. Danske Caroline Wozniacki må nøjes med at være sjette-seedet i bookmakernes øjne. Serenas søster Venus har bookmakerne slet ingen tro på. Den tidligere verdensetter kan du hente odds 181 på.

Opret konto hos Unibet og spil på masser af væddemål i French Open