Hvor skal Michael Laudrup hen?

Hvor fortsætter Laudrup karrieren? Spil på danskerens næste klub

Skal Laudrup til Mallorca eller Brøndby? Den danske landsholdslegende Michael Laudrup var storfavorit til at overtage landstrænerjobbet efter Morten Olsen, men det job gik som bekendt til norske Åge Hareide. Michael Laudrup sættes nu i forbindelse med sin tidligere klub, Mallorca, men alt er endnu kun på rygtebasis. Danmarks største spiludbyder, Danske Spil, er ude med odds på den danske træners næste arbejdsgiver.

Skal Laudrup tilbage til Brøndby?

I følge den spanske avis Mallorca Esport, er Michael Laudrup blevet tilbudt jobbet i RCD Mallorca, som pt. frister en trist tilværelse i bunden af den næstbedste række i Spanien. Laudrups agent Bayram Tutumlu benægter dog kendskab til det tilbud, og det er derfor svært at vide hvad der er hoved og hale i den historie. Den tidligere danske landsholdsspiller har gået uden trænerjob siden sidste sommer, hvor han stoppede i Qatar-klubben Lekhwiya SC.

Det er tydeligt at se, at det er lidt et gætværk at forudse, hvor den ældste Laudrup-bror fortsætter trænergerningen. Med på listen over potentielle klubber finder vi intet mindre end tre klubber som danskeren har trænet før. Ser vi bort fra at danskeren skulle indgå en aftale med Mallorca som rygterne går på, så må hans tidligere klub Brøndby IF være en god mulighed. Træner Thomas Frank hænger efter sigende på et yderligt mandat i klubben efter snart tre sæsoner, hvor springet op til FC København ikke er blevet lukket. Ambitionerne på Vestegnen er skyhøje, og rigmanden og hovedinvestor Jan Bech Andersen kunne måske godt finde på at ansætte Michael Laudrup igen. Laudrup førte i 2005 Brøndby til det seneste mesterskab, så der er således tale om en mand der ved hvordan det skal gøres.

Danskerens trænergerning har ud over mesterskabet i Brøndby ikke budt på de vilde meritter, så det skal være navnet og brandet Laudrup, som skal skaffe danskeren et godt job. Det er svært at se, at de nuværende resultater kan give ham en tjans hos de helt store klubber, så glem alt om Juventus, Chelsea og Arsenal som mulige destinationer. En klub i subtoppen i europæisk fodbold – eller måske på anden klasse i danskerens elskede Spanien virker pt. mere sandsynlige.

Skal mestertræneren tilbage til Brøndby? Spil med her

Spil på hvilken klub Michael Laudrup skal træne næste gang

Michael Laudrup har trænet følgende klubber: Brøndby IF, Getafe, Spartak Moskva, Mallorca, Swansea og Lekhwiya.

(Artikelfoto: Wikipedia)

Spil på hvor den danske landsholdslegende fortsætter karrieren her