Ingen tror på uafgjort i El Clásico

Ingen tror på uafgjort i El Clásico - odds på uafgjort lokker

I morgen aften går det løs på Santiago Bernabéu, når Real Madrid og FC Barcelona tørner sammen i det historiske El Clásico-opgør. Hjemmeholdet er knebne favoritter hos spiludbyderne, men hos spillerne har der dannet sig et ganske klart mønster: Ingen tror på uafgjort i El Clásico.

De seneste tal fra spiludbyderen Unibet viser, at ingen af selskabets kunder har speciel stor fidus til uafgjort i El Clásico. Spillemønstret viser en uforholdsvis stor mængde indsatser sat på hjemmeholdet Real Madrid eller de katalanske gæster fra Barcelona.

Real Madrid tager imod Barcelona, men ingen tror på uafgjort i El Clásico

Bookmakerne jubler stort set altid når de store kampe ender uafgjort, og lørdagens opgør i Madrid kan gå hen og blive den rene guldgrube for spiludbyderne, hvis kampen på Bernabéu ender uden vinder. En pointdeling mellem de to spanske giganter giver lige nu massive odds 3.70, og det kan være at værdien efterhånden ligger der – hvem ved? Det er sjældent, at odds på en pointdeling i så lige en kamp kommer helt op i det leje, mens det i El Clásico-øjemed faktisk er mere reglen end undtagelsen at odds på uafgjort er skyhøjt. Historikken tilsiger heller ikke en pointdeling på Bernabéu, eftersom blot to af de seneste ti opgør mellem de to klubber er endt uden vinder (kampe i La Liga,Copa del Rey og den spanske Supercup indregnet).

Kigger man på historikken kan man konkludere, at opgøret plejer at være ganske målrigt. I 16 af de seneste 17 opgør er kampen endt med mindst tre mål. Over 2.5 mål giver i lørdagens opgør blot 1.55, og det bør jo statistisk være penge i banken, ikke sandt?

Spil på El Clásico her

Uafgjort i El Clásico giver svimlende odds 3.70

Til trods for odds 3.70 på kryds, så tror ingen på uafgjort i El Clásico

Spiludbyderens ekspert-tipper Brian Laudrup er klar med sit bud på det vigtige opgør. Se ekspertens tip i nedenstående video-optakt. Landsholdslegenden føler sig fristet af de mange mål.

I Unibet-studiet har Per Marxen og Anders Sigdal denne gang fået besøg af Mikkel Bischoff. Se de tre eksperter diskutere El Clásico. Hør de tre eksperter kloge sig på kampen og bl.a. disse aspekter:

  • Hvad betyder landskampspausen for de to hold?
  • Spiller Messi med i El Clásico?
  • Hvem er ovenpå lige nu?
  • Hvor ligger værdien?

Unibet er klar med et superlækkert tilbud på lørdagens kamp i Madrid. Spil 250 kr. på El Clásico før kampstart, og få et risikofrit livespil til 250 kr. Der er ingen gennemspilskrav ift. det risikofrie livespil. Dermed kan du spille 100% risikofrit på kampen – du kan ikke tabe! Læs mere om tilbuddet her.

(Artikelfoto: Ver en vivo En Directo / Flickr)

Få risikofrit livespil på 250 kr. på El Clásico – uden gennemspilskrav