Kæmpe-odds og optakt til Liverpool-Chelsea

Optakt, spilforslag og tilbud om kæmpe-odds på Liverpool-Chelsea

Lørdag tager Liverpool imod ubesejrede Chelsea i Premier League. Vi lader op til kampen med optakt og et tilbud om kæmpe-odds.

Liverpool har fået en skuffende start på sæsonen og ligger efter ti kampe blot nummer syv i tabellen. Holdet fra Beatles-byen har indtil videre tabt fire kampe, og dagens modstander fra Chelsea er allerede hele 12 point foran. Brendan Rodgers tropper fik i midtugen lidt revanche for sidste weekends skuffende nederlag til Newcastle, da man slap nådigt fra Santiago Bernabéu med et hæderligt 0-1 nederlag til Real Madrid. Det var i øvrigt Liverpools tredje nederlag i streg i Champions League, og spørgsmålet er om de overhovedet er i stand til at opnå en andenplads i gruppen, og dermed kvalifikation til forårets afgørende kampe. Brendan Rodgers har i ugens løb høstet en masse kritik for ikke at stille med den bedste opstilling i Madrid, og årsagen finder vi nok i lørdagens ekstremt vigtige Premier League-kamp. Den hjemlige liga har al fokus for den pressede manager pt.

Chelsea cruiser på autopilot i den hjemlige liga, og ligger på en suveræn førsteplads. Otte sejre og to uafgjorte det blevet til for Jose Mourinho og co. og det gør holdet til den største favorit til at vinde Premier League-trofæet i denne sæson. I midtugen tabte holdet overraskende to point, da man blot formåede at få 1-1 ude imod bundproppen Maribor i Champions League. Chelsea brændte straffe og styrede løjerne, men mere end ét point fik man ikke med sig med hjem til London. Det er dog ikke en katastrofe for London-klubben som ser ud til at være særdeles godt med i begge turneringer.

Brendan Rodgers kan igen stille med alle stjernerne, og bl.a. forventes det at kaptajn Steven Gerrard er tilbage i startopstillingen efter at have startet på bænken i Madrid. Kun Daniel Sturridge er ude for værterne. Mourinho kan igen stille med Loic Remy, John Obi Mikel og Cesar Azpilicueta. Kun sidstnævnte forventes at starte inde.

Liverpool forventet opstilling

Mignolet, Toure, Moreno, Manquillo, Skrtel, Gerrard, Henderson, Leiva, Lallana, Borini og Sterling.

Chelsea forventet opstilling

Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Cesc, Oscar, Hazard, Matic, Willian og Diego Costa.

(Billede: LovelyLeftFoot / Flickr)

Liverpool-Chelsea optakt med Unibet-eksperterne

Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal lader op til den spændende kamp på Anfield med nedenstående videooptakt. I optakten kan du bl.a. høre eksperterne diskutere følgende:

  • Årsagen til at Liverpool sparede spillere i midtugen
  • Hvorfor Chelseas motivation virker større imod de store hold
  • Mourinhos fokus på defensiven i de seneste kampe
  • Og endelig diskuterer de tre eksperter naturligvis også et potentielt spil på kampen

Kæmpe-odds på kampen

Betfair Sportsbook er klar med et superlækkert tilbud til alle nye kunder. Opret en konto hos Betfair Sportsbook via nedenstående link og få kæmpe-odds på Liverpool-Chelsea.

Liverpool: 9.00 (normalt odds: 3.25)
Uafgjort: 8.00 (normalt odds: 3.40)
Chelsea: 5.00 (normalt odds: 2.30)

Sådan får du kæmpe-odds på Liverpool-Chelsea

Tilbuddet gælder kun for nye kunder.

Læs mere om tilbuddet her

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus