Kevin spås moderate chancer for succes i Formel 1-comeback

Spil på Kevin Magnussen og de andre Formel 1-kørere hos Betsafe

Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1, og spiludbyderne er naturligvis allerede klar med de første spil på den danske racerkører. Skal man tro oddssætterne, så venter der hele Danmarks Kevin en særdeles svær comeback-sæson.

Kevin Magnussen skal håbe på podieplads

Spiludbyderen Betsafe har ikke stor fidus til at Kevin Magnussen vinder et Formel 1-løb i 2016-sæsonen. Således kan du få pengene 15 gange igen, hvis det lykkes danskeren at vinde et Grand Prix. Noget kunne tyde på, at de danske spillere ikke er helt enige i den vurdering. Oddsene på Kevin er nemlig faldet fra odds 25 til odds 15 på ganske kort tid. Enten er der tale om lidt af et fejlodds fra Betsafe, eller også er de danske spilleres patriotisme ganske tydelig.

Spil på hvordan Kevin Magnussen klarer sig i sit Formel 1-comeback

Til gengæld bør Kevin Magnussen være Renault-teamets stærkeste kort. Blot odds 1.40 får man på at Mini-Mag præsterer bedre end den britiske holdkammerat Joylyon Palmer. Palmer har ingen erfaring med Formel 1, og Kevin kan trods alt trække på sine erfaringer fra 2014-sæsonen.

Har Kevin Magnussen overhovedet en chance for at komme i nærheden af sejre og podiepladser? Det ser meget svært ud i en af feltets dårligste biler, som er bygget på det tidligere Lotus-hold. Ser man på sidste sæsons resultater, så venter der ingen sejre til de dårligere hold.

Betsafe har da heller ikke den store fidus til danskeren. “Den kommende sæson bliver et test-år for både Magnussen og Palmer. Det handler først og fremmest om at forbedre bilen og tune den ind til fremtiden. Men der skal ikke herske tvivl om, at de to kører vil blive målt i forhold til hinanden. Det er ekstremt vigtigt for danskeren, at han viser sig som det sikreste kort af de to. Ellers kan han hurtigt være ude af Formel 1 igen”, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Faktisk kan det desværre vise sig, at det bedste spil på Kevin bliver på hvor mange løb han gennemfører. De dårligere biler har det med at udgå ret ofte, og med et helt nyt setup hos Renault kan resultaterne vise sig utroligt svære at forudsige.

Bliver Kevin verdensmester? Spil på Formel 1 hos Betsafe

Spil på Formel 1 hos Betsafe

Favoritten til at løbe med verdensmesterskabet er ikke overraskende den forsvarende mester Lewis Hamilton. Hamilton vandt 2015-sæsonen i overlegen stil med hele 10 Grand Prix-sejre, og et hav af point ned til holdkammeraten Rosberg. 2015-sæsonen var generelt en lidt halvtam affære med en altoverskyggende Mercedes-dominans fra start til slut. Hamiltons ti sejre blev fulgt op af Nico Rosbergs seks sejre, så specielt spændende var sæsonen ikke – ift. hvem der skulle løbe med den samlede titel. Kun Sebastian Vettel formåede at fravriste Mercedes en altdominerende plads øverst på skamlen med to Grand Prix-sejre. Tyskeren er da også bookmakernes eneste bud på en seriøs udfordrer til det suveræne Mercedes-team i 2016. Et verdensmesterskab til Ferrari-køreren giver pengene fire gange igen, og det lokker nok ikke specielt meget.

Der tages hul på Formel 1-sæsonen 2016 med det australske Grand Prix d. 20. marts i Melbourne, og derefter følger i alt 20 løb fra over alt på kloden. Verdensmesteren kan kåres senest d. 27. november i Abu Dhabi.

(Fototartikel: Renault Sport)

Spil på Magnussen, Hamilton, Rosberg og alle de andre hos Betsafe