Atletico-Barca: Krig på Vicente Calderon i vente

Atletico Madrid og Barcelona mødes i Champions League. Spil livebetting hos Bet365.
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Der er lagt op til et drabeligt opgør, når Atletico Madrid og Barcelona onsdag aften skal afgøre hvilket af de to hold, der kvalificerer sig til semifinalerne i Champions League.

Inden returkampen på Vicente Calderon står hjemmeholdet med de bedste kort på hånden, da de på Camp Nou formåede at hente et 1-1-resultat med hjem til Madrid, men om La Ligas nuværende førerhold kan gøre arbejdet færdigt på hjemmebane er et helt åbent spørgsmål.

Der er særligt to odds forslag, som spillerne skal have øje for på onsdag. Det ene er et prematch spil, og det andet er et live betting spil på Bet365, hvis de rette forudsætninger er tilstede, og de to odds forslag redegør vi for her.

Der er ingen tvivl om, at der bliver krig på kniven i denne kamp. De to mandskaber er ikke just pennevenner, hvilket tydeligt fremgår af den første kamp på Camp Nou, hvor dommeren måtte hive det gule kort op af lommen hele otte gange.

I denne sæson har de to klubber mødtes fire gange tidligere, og i alt er det blevet til 26 gule kort og to udvisninger i de fire kampe, og med millioner af kroner på spil og masser af prestige bliver det sandsynligvis ikke meget anderledes onsdag aften.

Spiludbyderen er i skrivende stund endnu ikke ude med odds på antal kort i kampen, men i den første kamp i Barcelona var linjen sat til 6.5 kort, og det bliver sandsynligvis en tilsvarende linje til returkampen, og hvis det er tilfældet, så vil der være god værdi i at spille over 6.5 kort til minimum odds omkring 1.80-1.85.

Det andet spil som vi anbefaler at kigge nærmere på er et live betting spil såfremt forudsætningerne er til stede.

I den første kamp på Camp Nou var stillingen 1-1 i hjørnespark, da Atletico Madrid kom foran. Efter føringsmålet lagde Blaugrana et voldsomt tryk på Thibaut Courtois’ mål i resten af kampen, og hjørnestatistikken endte til sidst 8-1 i Barcelonas favør.

Hvad kan vi så bruge det til? Vi kan bruge det på den måde, at de to hold sandsynligvis ikke smider alt frem i første halvleg, men hvis stillingen er 0-0 ved pausen, så skal Barcelona satse offensivt i anden halvleg, og vi så på Camp Nou, at det førte en masse hjørnespark med sig. Omvendt hvis Barcelona får scoret, så er det hjemmeholdet, der skal frem på banen, så 0-0 ved halvleg vil være et formidabelt  udgangspunkt til at spille på mange hjørnespark i anden halvleg.

Er stillingen 1-0 til et af holdene efter 45 minutter vil vi anbefale at holde lidt igen med live bettingen, da en udligning kan dræbe kampen, men fører Atletico Madrid eller Barcelona 2-1, når spillerne går til pausete, så ligger der også en god mulighed for at placere et profitabelt spil på mange hjørnespark, da en enkelt scoring yderligere ikke vil dræbe kampen.

Så vores bud bliver en masse kort pre-match, og mange hjørnespark i anden halvleg, såfremt pausestillingen er 0-0 eller 2-1 til et af de to mandskaber.

Tjek den britiske spiludbyder Bet365 for mere live fodbold. De er suverænt den største bookmaker på det danske marked hvad live betting og live streaming angår.

(Foto: Globovision)

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk