Kun i dag: 75 kr. freebet hos Unibet

Kun i dag: Få et 75 kr. freebet hos Unibet

Påsken er måske officielt slut, men spiludbyderen Unibet er alligevel klar med et ekstra lille påskeæg. I dag spilles der en række landskampe, og hos Unibet kan du spice disse kampe op med et 75 kr. freebet. Det er ganske nemt og hurtigt at få fingrene i et 75 kr. freebet – læs med her.

Sådan får du dit 75 kr. freebet

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og gå til “bonustilbud”. Acceptér tilbuddet og aktivër bonussen.
  • Placér et live spil på mindst 150 kr. til min. odds 1.40. Du er nu berettiget til et 75 kr. freebet.
  • Gå til “Min bonus” og find sektionen “Aktive bonusser”. Acceptér tilbuddet og dit næste spil på live sport vil være risikofrit. Skulle du tabe på dit spil, refunderes dette op til 75 kr. som kontanter.

Tag imod tilbuddet om risikofrit live betting for 75 kr. her

Det med småt

  • Du skal opfylde ovenstående krav om tilmelding til tilbuddet og et kvalificerende livespil på 150 kr. til min. odds 1.40.
  • Dit risikofrie spil på 75 kr. gælder kun ift. live betting – ikke pre-match.
  • Brug ikke spiludbyderens cash-in-funktion ift. dit freebet.
  • Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet dette tilbud om et 75 kr. freebet. En evt. refundering er i kontanter og uden yderlige krav om spil.
  • Tilbuddet om et 75 kr. freebet er gyldigt indtil tirsdag d. 29. marts kl.23.59.

Brug dit 75 kr. freebet til at spille uden risiko på venskabskampene i aften

Som du kan se på ovenstående grafik vrimler det med venskabskampe i aften. Du kan bl.a. benytte dit 75 kr. freebet til at spille på Åge Hareides tropper, når de er en tur på Hampden Park i Glasgow for at møde Skotland. Har nordmanden genrejst det danske fodboldlandshold med sejren over Island i sidste uge, eller kommer de rød-hvide ned på jorden igen? I Tyskland tager værterne imod Italien i lidt af et brag mellem to af favoritterne i sommerens EM-slutrunde, mens England vs. Holland også lugter af klassebold. Uanset hvad du vælger at bruge dit risikofrie livespil på, så er du garanteret lidt ekstra spænding, hvis du tager imod tilbuddet fra Unibet.

Skotland-Danmark spilles tirsdag d. 29. marts kl. 21.00, og du kan se kampen direkte på Kanal 5. Du kan også følge kampen i radioen på DR P3.

Er du til freebets og risikofrie spil, så kan vi anbefale dig at tage et kig på vores bonus-sektion. Vi har listet markedets allerbedste bonustilbud. Hvad siger du f.eks. til et 100 kr. risikofrit spil på mobilen?

Kun i dag: Spil et 150 kr. live bet og få et risikofrit live bet på 75 kr.