Kun i dag: Masser af boostede odds på 1. april

Få boostede odds hos Unibet fredag d. 1. april - der er masser af værdi

Spiludbyderen Unibet byder på masser af boostede odds fredag d. 1. april. Tilbuddet om boostede odds gælder kun fredag d. 1. april – og nej, det er ikke en aprilsnar selv om det lyder for godt til at være sandt. Der er ekstrem stor værdi at hente på weekendens fodboldkampe i de bedste europæiske ligaer, så følg med her.

Sådan får du boostede odds fredag d. 1. april

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den populære spiludbyder, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Spil single-spil på nedenstående kampe med boostede odds. Du skal spille disse kampe i den specielle “1. april special” / April Fools’ Day-sektion på hjemmesiden / i app’en. Spil sat i den normale fodbold-sektion giver dig ikke boostede odds. Det er nemt at se om du er i den rigtige sektion eller ej. Hvis dine odds er ekstra-høje, så er du på rette vej.
  • Tilbuddet om boostede odds gælder kun i tidsrummet fra kl. 00.00 d. 31. marts til 23.59 fredag d. 1. marts 2016. Du har dermed et helt døgn til at tage dig af goderne.

Få forhøjede odds fredag d. 1. april her

Det med småt

  • Odds kan skifte løbende, så der er ingen garanti for at du får det boostede odds. Indsatsen på den enkelte kamp er også individuel.

Få boostede odds hos Unibet fredag d. 1. april

Der er virkelig tale om nogle godbidder blandt ovenstående odds. Odds på uovervindelige FC Barcelona til at vinde El Clásico er forhøjet fra 1.48 til hele 1.90. Det er meget længe siden at Barcelona har givet 1.90 på hjemmebane – og det skal vel udnyttes. Eller hvad siger du til odds 2.65 på Premier League-duksen Leicester i hjemmekampen imod Southampton? Kasper Schmeichel & co. er nærmest pisket til sejr for at holde forspringet til Tottenham og Arsenal på henholdsvis fem og 11 point (Gunners har en kamp i baghånden).

Søndag eftermiddag er der topkamp i Superligaen, når titelfavoritterne fra FC København tager imod sæsonens store overraskelse SønderjyskE. Du kan få odds 1.90 på de stærke løver i egen hule – det regulære odds er blot 1.55. Endelig er der odds 2.50 (2.00) på svingende Manchester United i søndagens sene kamp i Premier League. United er tvunget til sejr for at hænge på City og West Ham i kampen om vigtige Champions League-pladser.

Alt i alt er der lagt op til en spændende fodbold-weekend efter en halvkedelig landskampspause. Tilbuddet om boostede odds er bestemt attraktivt, og bør overvejes hvis man altså er enige i resultaterne.

Det kan godt være at ovenstående tilbud ikke er en aprilsnar, men tjek lige grafikken til denne kampagne. Der er da vist blandet lidt drilleri ind i valget af trøjer 😀 Held og lykke med de flotte odds.

(Artikelfoto: Collage af Unibet)

Kun i dag: Få forhøjede odds på bl.a. Barcelona, Leicester og FCK