Kun i denne uge: 50 kr. freebet fra Oddset

Optjen et 50 kr. freebet fra Oddset / Danske Spil. Tilbuddet gælder kun i denne uge

I forbindelse med julekalender-tilbuddene fra Danske Spil, kan du nu drage nytte af et 50 kr. live freebet fra Oddset. Det er ganske nemt at få fat på; Spil blot 50 kr. på en kamp pre-match – og du får med det samme krediteret din konto med et 50 kr. live freebet fra Oddset. Tilbuddet gælder kun til og med søndag d. 11. december kl. 23.59.

Sådan får du et 50 kr. live freebet fra Oddset

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto hos Danmarks største spiludbyder, kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Log ind på din DS-konto og sæt et væddemål for mindst 50 kr. på en kamp pre-match (livebets tæller ikke med).
  • Når du så skal spille live, skal du vælge dit 50 kr. freebet fra Oddset som betaling for dit spil. Husk også at indtaste 50 kr. som indsats. Se nedenstående screendumps, der dog angiver beløbet til at være 100 kr. – det er naturligvis kun 50 kr.

Tag imod dit 50 kr. freebet her

Det med småt

  • Du skal opfylde kravet om et kvalificerende pre-match spil før du er berettiget til et 50 kr. live freebet fra Oddset.
  • Et freebet fra Oddset betyder at du beholder nettogevinsten. Dvs. at indskuddet trækkes fra den samlede gevinst. Dermed er det måske værd at overveje ikke at fedte alt for meget med oddsene.
  • Der er ingen gennemspilskrav på gevinsten fra dit 50 kr. freebet. Det er cool cash.
  • Du bestemmer selv hvilke kampe du vil spille på ifm. dit kvalificerende væddemål og dit 50 kr. freebet. Dit 50 kr. freebet må gerne være en double.

Få 50 kr. live freebet fra Oddset / Danske Spil

Husk også at landets største spiludbyder er på banen med en særdeles attraktiv velkomstbonus. Du får 500 kr. i velkomstbonus – og gennemspilskravene er ganske fordelagtige. Bonussen skal kun spilles igennem seks (6) gange til min. odds 1.50. Du kan tilmed vælge at toppe din konto op, således at du nærmest er sikker på at få udbetalt bonussen. Læs mere om den attraktive – og lidt specielle – bonus her. Der er masser af grunde til at gøre Danske Spil til en af dine foretrukne spiludbydere. Danske Spil tilbyder en lækker mobil app til sportspil, tilbud og kampagner med fair gennemspilskrav og naturligvis en masse kampe/events med dansk fokus. Slutteligt kan vi også nævne gratis live streaming og mere end godkendte limits, som nogle af de attraktive aspekter.

Besøg Oddset / Danske Spil og få lækker 100% bonus – op til 500 kr.