Laudrup: Arsenal slår Liverpool

Brian Laudrup har fidus til Arsenal hjemme på Emirates

Efter en landskampspause der har virket uendelig lang ruller bolden atter i de europæiske fodboldligaer. I denne påske-weekend er der lagt op til flere vigtige storopgør og bl.a. i den hjemlige Superliga står den på New Firm mellem Brøndby og FC København. Brian Laudrup er klar med påskens fire bedste spil og han tror bl.a. at Arsenal slår Liverpool i et enormt vigtigt opgør på Emirates.

Arsenal – Liverpool

Arsenal møder Liverpool på Emirates

Brian Laudrup: “Arsenal ser solide ud for tiden og kan med en sejr vel endegyldigt knockoute Liverpools drømme om Champions League. Her til kommer, at Liverpool jo på tirsdag møder Blackburn i en omkamp i FA Cuppen, en kamp der skal vindes, hvis drømmen om en finale og et trofæ i Gerrards sidste sæson, skal gå i opfyldelse. De får det imidlertid svært på Emirates, for Oliver Giroud er knivskarp for tiden og med både Gerrard og Skrtel i karantæne kan man godt tvivle på, hvorvidt Liverpools forsvar kan stå for presset. Både Sturridge og Sterling kæmper for at blive klar efter små skavanker, så Brendan Rodgers har virkelig et større puslespil foran sig. Der er næsten altid garanti for god underholdning og mange mål, når holdene mødes og jeg forventer da også, at denne kamp ikke bliver en undtagelse fra den regel. Men når det hele skal gøre op, ser jeg stadig Arsenal som favoritter til at tage alle tre point.”

Arsenal-Liverpool spilles lørdag d. 4. april kl. 13.45 og kan ses direkte på 6’eren.

Spilforslag: 1 – 1.82

Spil på Arsenal-Liverpool her

 

Borussia Dortmund – FC Bayern München

Dortmun-Bayern München odds

Brian Laudrup: “Den største kamp i Tyskland, hvor Bayern for en gangs skyld ikke er kæmpefavoritter. Dortmund har vel vinket farvel til nedrykning og jagter nu i stedet en plads, der kan give europæisk fodbold i den kommende sæson. Bayern fører naturligvis suverænt, men skal også fokusere på CL – og så må de jo undvære både Arjen Robben og David Alaba – og sikkert også Franck Ribéry. Jeg mistænker nemlig Pep Guardiola for at ville spare franskmanden, så han ikke risikerer at gå glip af det vigtige opgør mod FC Porto. Wolfsburg og Gladbach har vist, at Bayern faktisk er til at tale med, hvis man formår at lægge den rigtige taktik mod dem. Og faktisk var Dortmund tæt på i den omvendte kamp, der sluttede 2-1 til Bayern og nok var den bedste Bundesligakamp i sæsonen hidtil. Dortmund vil blive båret frem af hjemmepublikummet og jeg forventer en kamp med masser af fight, mange dueller og høj intensitet gennem det meste af kampen. Husk at begge hold spiller kvartfinaler i pokalturneringen i den kommende uge og det kan godt blive en faktor sidst i dette opgør. Især hvis det stadig står uafgjort på det tidspunkt, kan holdene i grunden godt leve med pointdelingen her.”

Borussia Dortmund-Bayern München spilles lørdag d. 4. april kl. 18.30 og kan ses direkte på Eurosport 2.

Spilforslag: X – 3.60

Spil på Dortmund-Bayern München her

 

Esbjerg – FC Midtjylland

Esbjerg-FC Midtjylland odds

Brian Laudrup: “FCM buldrer bare videre mod deres første mesterskab, men selvom holdet er på klar guldkurs kommer de ikke til at køre alle modstandere over i resten af turneringen. Og netop Esbjerg kan blive et bump, som Ulvene ikke kommer ublidt henover. Tænk bare tilbage på DBU Pokalen, hvor et motiveret Esbjerg-hold kørte FCM over med 3-0. FCM mangler en skadet Duncan og en karantæneramt anfører i Kristian Bak, og selvom de tidligere har vist, at de har en endog meget bred bænk, kan dette blive en af de vanskelige udekampe, som Glen Riddersholm måske er villig til at sælge for det ene point.”

Esbjerg-FCM spilles søndag d. 5. april kl. 19.00 og kan ses direkte på Canal 9.

Spilforslag: X – 3.40

Spil på Esbjerg-FCM her

 

Brøndby – FC København

Brøndby-FCK odds

Brian Laudrup: “Det var i grunden ikke længe, at FCK havde håneretten i Storkøbenhavn, for nu er det allerede Derby-tid igen. Denne gang med lidt andre forudsætninger, for alle kender vel efterhånden problemerne omkring Brøndbys baneforhold, der ikke ligefrem indbyder til tekniske lækkerier. Det er i grunden synd for især hjemmeholdet, der viste gode fine ting i den omvendte kamp for tre uger siden, men som nu, ligesom os andre, skal indstille os på en mere fysisk kamp. Nicolai Jørgensen har karantæne, mens Brøndby naturligvis håber på at få både Agger og Kahlenberg klar. Jeg tror, at vi får en uskøn forestilling, der kommer til at basere sig rigtig meget på fysikken. Og at det bliver en kamp, hvor alt i grunden kan ske. FCK er knebne favoritter, men der er så mange faktorer ved denne kamp, at det for mig er helt lige. Der vil ikke blive sparet på noget og fordi banen er, som den nu engang er, kan der hurtigt opstå tilfældigheder i begge ender. Med al den intensitet, tror jeg at netmaskerne kommer til at blafre i begge ender.”

Brøndby-FCK spilles mandag d. 6. april kl. 16.00 og kan ses direkte på TV3+.

Spilforslag: Begge hold scorer – 1.88

Spil på Brøndby-FC København her

Opret konto hos Unibet og få Brian Laudrups spiltips gratis hver uge