Laudrup med spilforslag til Capital One finalen

Brian Laudrup tror på en tæt Capital One finale.

Vi er nået til finalen i årets Capital One Cup. Finalen står mellem de to London-rivaler Chelsea og Tottenham. Brian Laudrup er på banen med et spilforslag til den prestigefulde finale og dagens andet store engelske opgør mellem Liverpool og Manchester City.

Capital One Cup finale: Chelsea-Tottenham

Brian Laudrup: “Årets første store finale – og så oven i købet med dansk islæt. Tottenham kommer til Wembley med et nederlag til Fiorentina i bagagen og har kun få dage til at vaske skuffelsen væk. Alligevel synes jeg, at Chelsea er gjort til for store favoritter. Det er jo en finale – oven i købet på Wembley mellem to Londonhold. Og i en finale, kan det let være de små ting, der kommer til at afgøre tingene. Naturligvis er det en fordel for Chelsea, at de ikke har været i kamp i denne uge. Og kigger man på statistikken, taler den også til fordel for The Blues. Men husk, at i holdenes seneste indbyrdes møde, vandt Tottenham en fantastisk kamp med 5-3, så de har vist, at de kan byde Mourinho og Co. op til dans. Det kan godt være, at Chelsea ender med at trække det længste strå, men jeg kan godt se dette blive en kamp, hvor de skal bruge mere end 90 minutter til at nedbryde modstanderne og de først sætter trumf på i den forlængede spilletid.”

Spilforslag: X – Odds. 4.10

Kampen på Wembley sparkes i gang kl. 17.00 og kan ses direkte på 6’eren.

Odds på Capital One Cup-finalen mellem Chelsea og Tottenham

Premier League: Liverpool – Manchester City

Brian Laudrup: “To hold med europæiske skuffelser der skal revancheres. City blev udspillet af Barcelona på hjemmebane, mens Liverpool – på klassiske engelsk maner – tabte efter straffesparkskonkurrence til Besiktas i Europa League. Men City har haft to dage mere til at restituere og Liverpool en lang flyvetur hjem fra Istanbul. Derfor tror jeg, at vi godt kan få en kamp, hvor koncentrationen kan svigte i takt med at kræfterne svinder. Og det kan nemt blive kamp, der fuser ud, fordi spillerne har været mentalt pressede i ugens løb. Læg hertil at ingen af angriberne har set specielt skarpe ud på det seneste og jeg tror det bliver en kamp med få chancer og endnu færre mål.”

Spilforslag: Under 2,5 mål – Odds 2.08

Topkampen i Premier League mellem Liverpool og Manchester City har kick-off allerede kl. 13.00. Kampen kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Topkamp i Premier League mellem Liverpool og Manchester City

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs om Unibets velkomstbonus på 1.000 kr.

Bliv kunde og få gratis spil på mobilen

Opret konto hos Unibet og oplev markedets største udvalg af tilbud