Laudrup: Messi scorer imod Real Madrid

Laudrup tror at Lionel Messi scorer imod Real Madrid

Der er lagt op til et hav af spændende fodboldkampe i denne weekend, og mest spænding er der vel i kampen over alle kampe; FC Barcelona-Real Madrid. Brian Laudrup er klar med tre tips til weekendens kampe, og han har sågar et spilforslag i ærmet til El Clásico i Spanien; Lionel Messi scorer imod ærkerivalen. Messi har scoret hele 32 gange i 27 kampe i årets La Liga, så odds 1.79 er bestemt en overvejelse værd.

Newcastle – Arsenal

Brian Laudrup: “Arsenal var så tæt på i Monaco, men er (som alle andre engelske hold) nu helt ude af Europa. Newcastle mangler Fabricio Coloccini i forsvaret og Papiss Cisse i angrebet og er helt ude af stand til at spille så kompakt, som Monaco. Så selvom det naturligvis er trist at ryge ud af en turnering, tror jeg at Arsenal tager mange positive ting med sig fra kampen i Monaco. Og bruger det, til at cementere tredjepladsen i ligaen ved at hente tre point her. Efter min mening brænder Giroud stadig alt for mange chancer, men Arsenal har så mange offensive strenge at spille på, at de helt sikkert kommer på tavlen mod et Newcastle-hold, der som sædvanlig ikke kan nå noget som helst.”

Newcastle – Arsenal (lørdag 16.00), spilforslag: 2 – odds 1.57

Liverpool – Manchester United

Brian Laudrup: “Der er nogen der regner med en målfest på Anfield Road i dette traditionsrige lokalopgør. Men lad det bare være sagt med det samme: jeg hører ikke til den kategori. Liverpool har vundet mange kampe til nul (senest i Swansea) og har virkelig fået skabt et defensivt koncept der holder. Og Mignolet har været en stensikker sidste skanse i de seneste uger. Det har hans modpart i United-målet også, ja David De Gea har vel været Uniteds bedste spiller over hele sæsonen, og på trænerbænken sidder Louis van Gaal, der om nogen er en dygtig taktiker, der bestemt ikke er bange for at lægge en taktik, der udelukkende går efter at få et brugbart resultat. Det er fjerdepladsen, og dermed adgangen til Champions League, der står på spil, så vi kan sagtens få en slags skak-spil, hvor holdene hele tiden vil afvente og reagere. Og det betyder også, at vi kan risikere at få en kamp, der desværre ikke kommer til at leve op til forventningerne om mål, men til gengæld bliver et studie i fodboldtaktik på højeste plan.”

Liverpool – Manchester United (søndag 14.30), spilforslag: Under 2,5 mål – odds 1.86

FC Barcelona – Real Madrid

Brain Laudrup: “Det er vel KAMPEN som vi alle sammen ser frem til søndag aften, for det bliver næppe større i moderne klubfodbold, end når disse to hold mødes. Og naturligvis bliver det et brag; det kan slet ikke blive andet. Barcelona er flyvende og hvis ikke Joe Hart havde stået sit livs kamp i onsdags, havde Barcelona ydmyget Manchester City på Camp Nou. Det kommer de næppe til at gøre mod Real Madrid. For ganske vist så Real skidt ud mod Schalke 04 – og ja: Der er noget i truppen, der ikke er sundt for holdånden. Men hvis der er én kamp, som Real-spillerne kan sætte sig op til, er det denne her. Så jeg tror vi får et Clásico, der bliver lige så intenst og hektisk, som det plejer at være. Og at det på ingen måde er givet på forhånd, at formstærke Barcelona bare kører Real Madrid baglæns ud ad banen. Madrilenerne kunne godt tænkes at stille sig tilfredse med det ene point og det er fristende at gå efter pointdelingen, siden oddset er så højt. Jeg sætter dog i første omgang min lid til, at Lionel Messi revancherer sig for sine brændte chancer mod Manchester City og sætter mindst endnu et mål ind på kontoen.”

FC Barcelona – Real Madrid (søndag 21.00), spilforslag: Lionel Messi scorer – 1.79

Husk at spiludbyderen Unibet er klar med to lækre tilbud på den spanske topkamp i mellem Barcelona og Real Madrid. Du kan få odds 4 på Barca, hvis du spiller for minimum 100 kr. på Messi & co. før kampstart. Du kan også få op til 400 kr. retur på evt. tabte bets, hvis der falder et straffespark. Der er ingen gennemspilskrav på de refunderede midler. Hvis du ikke kan se Canal 9 kan du se Messi, Neymar, Suarez, Cristiano Ronaldo, Bale og alle de andre ganske gratis hos Unibet. Det kræver blot at du har en konto med penge på.

Se Messi & co. med gratis live-streaming her

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs om Unibets velkomstbonus på 1.000 kr.

Bliv kunde og få gratis spil på mobilen

Opret konto hos Unibet og oplev markedets største udvalg af tilbud