Laudrup tipper få mål i Arsenal-Chelsea

Arsenal-Chelsea spiltips fra Brian Laudrup

I denne weekend er der lagt op til endnu et topbrag i Premier League, når Arsenal tager imod Chelsea hjemme på Emirates Stadium. Brian Laudrup er klar med weekendens spiltips til Arsenal-Chelsea og to andre spændende opgør.

Southampton–Tottenham

Southampton-Tottenham odds
Brian Laudrup: “Der er kamp om Europa League-pladsen på sydkysten. Spurs-træner Mauricio Pochettino kender om muligt det system som han er oppe imod – og så har Tottenham i hvert fald statistikken med sig, for de har vundet de seneste fem indbyrdes opgør. Jeg tror dog, at de vil få svært ved at fortsætte stimen, for Southampton har et af Premier Leagues bedste forsvar og bør derfor kunne standse formstærke Harry Kane og vores egen Christian Eriksen. Når Tottenham er på udebane mod de bedre hold, har de svært ved at score (0-3 mod Man.Utd og 0-2 mod Chelsea) og da de simpelthen giver for meget væk bagude, kommer Southampton, for hvem Europa League-deltagelse vil være en stor succes, til at få revanche for det smalle 0-1-nederlag tidligere på sæsonen.”

Spilforslag: 1 – 2.05

Southampton-Tottenham spilles lørdag d. 25. april kl. 13.45 og vises direkte på 6’eren.

Spil på Southampton-Tottenham her

Espanyol–FC Barcelona

Espanyol-Barcelona odds

Brian Laudrup: “Lokalopgøret i Barcelona, hvor det i grunden kun er spændende at se, hvor stort FC Barcelona vinder. For det er flere år siden at Espanyol overhovedet fik point mod den mægtige storebror i byen. Med tanke på, at Barcelona spadserede en sikker sejr hjem over PSG i tirsdags, er der i grunden ingen grund til at tro, at Luis Enrique vælger at spare spillere i denne kamp. Derfor kommer angrebsmaskinen Messi/Neymar/Suarez til at rulle hen over Espanyol, der nok vil kæmpe bravt med de midler de nu engang har, men endnu engang være chanceløse, når Blaugrana ruller sig ud. Espanyol har været gode til at holde nullet mod mindre gode modstandere end Barcelona, så at de bliver mast som det har været tilfældet de seneste gange, tror jeg i grunden ikke. Messi fik ikke scoret mod PSG, så han kommer mindst på tavlen én gang i det, der bliver til endnu en ligasejr over lokalrivalerne.”

Spilforslag: Messi scorer & Barcelona vinder – 1.82

Espanyol-Barcelona spilles lørdag d. 25. april og vises direkte på Canal 9.

Spil på Espanyol-Barcelona her

Arsenal–Chelsea

Arsenal-Chelsea odds
Brian Laudrup: “Er der to trænere, der har det svært med hinanden, er det Mourinho og Wenger. Og det irriterer sidstnævnte grænseløst, at han til dato aldrig har været i stand til at slå ”The Special One”. Og jeg tvivler på, at selv et ganske formstærkt Arsenalmandskab kan hente alle tre point mod Chelsea denne gang. For når Mourinho vil lukke af, så lukker han af. Vi så det i den lidt heldige sejr over Manchester United i sidste uge og jeg regner også med, at Arsenal vil rende panden forgæves mod den blå mur. Mourinho er ærekær om nogen og for ham er det nærmest en principsag, ikke at tabe til Arsene Wenger. Derfor vil han ingen problemer have med at lade dette topopgør mellem 1 og 2 i Premier League, fuse ud.”

Spilforslag: Under 2,5 mål – 1.70

Arsenal-Chelsea spilles søndag d. 26. april kl. 17.00 og vises direkte på TV3 Sport 2.

Spil på Arsenal-Chelsea her

Opret konto hos Unibet og få Brian Laudrups spiltips gratis hver uge