Laudrup tipper uafgjort i Chelsea-Manchester United

Laudrup tipper uafgjort i Chelsea-Manchester United

I weekenden ruller bolden igen på de europæiske stadions, og eksperttipper Brian Laudrup er naturligvis på banen med tre solide fiduser. Lørdag står den bl.a. på kæmpeopgøret Chelsea-Manchester United på Stamford Bridge, og landsholdslegenden tror på uafgjort i et livsvigtigt opgør.

Chelsea–Manchester United

Chelsea-Manchester United odds fra Unibet
Brian Laudrup: “En topkamp mellem to mestertaktikere. Og hvis man er kynisk anlagt kunne det godt ligne en kamp, som begge trænere er villige at sælge for det ene point på forhånd. Da de to hold spillede 1-1 på Old Trafford, var United langt dårligere end nu og blev dengang kun reddet af en Van Persie-scoring i de døende minutter. Nu er styrkeforholdet mere udlignet og for Mourinho gælder det nu om at få kørt mesterskabet stille og roligt i hus. Et nederlag kunne jo tænkes at give lidt håb til både United og Arsenal. Modsat kan point i London cementere Uniteds tredjeplads og dermed gøre sæsonen til en succes for Louis van Gaal, såfremt holdet bevarer den direkte plads til Champions League. Og med to trænere, der er så resultatfikserede som Mourinho og van Gaal, anser jeg en pointdeling som et meget realistisk udfald her.”

Spilforslag: X – 3.50

Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal er også klar med deres bud på storkampen på Stamford Bridge.

Chelsea-Manchester United spilles lørdag d. 18. april kl. 18.30 og kan ses direkte på TV3+.

Spil på Chelsea-Manchester United her

 

[divider]Aston Villa-Liverpool[/divider]

Aston Villa – Liverpool

Aston Villa møder Liverpool i FA Cuppens semifinale
Brian Laudrup: “Jeg synes, at Liverpool er gjort til lidt for store favoritter i denne kamp. Det er jo ikke en almindelig kamp, men en FA Cup-semifinale på Wembley og dermed de to holds eneste chance for at vinde et trofæ i denne sæson. Alle, der så tilskuernes reaktion, da Villa slog WBA i kvartfinalen, ved hvor vigtigt det er for dem omsider at vinde noget sølvtøj. Så Liverpool kommer ikke sovende i finalen, og faktisk vil jeg gå så vidt som at sige, at hvis Liverpools forsvar roder så meget rundt, som de gjorde mod Newcastle i mandags, kommer formstærke Christian Benteke til at straffe dem. Jeg ser dette, som en af de kampe hvor det første og fremmest handler om at undgå fejl. Og jeg vil slet ikke blive overrasket, hvis der skal bruges mere end 90 minutter, før vi finder en afgørelse.”

Spilforslag: X – 4.00

Aston Villa-Liverpool spilles søndag d. 19. april og kan ses direkte på 6’eren. Kampen kan også streames direkte og gratis på Unibet.

Spil på Aston Villa-Liverpool her

 

[divider]Inter-AC Milan[/divider]

Inter – AC Milan (søndag 20:45)

Inter møder AC Milan i klassisk lokalopgør i Serie A
Brian Laudrup: “Stadig et af de største lokalopgør i Italien – men desværre ikke noget topopgør længere. For de to Milanoklubber roder nu rundt på hhv. 8.og 9.pladsen i tabellen og er på alle måder langt fra fordums storhed. Med de mange skader hos begge hold, kan man godt frygte at det kommer til at gå ud over kvaliteten, selvom intensiteten helt sikkert vil være til stede. Trods alt gælder det jo om i det mindste at have håneretten i Milano i den kommende tid. Og da der i forvejen ikke ligefrem er tradition for målorgier mellem disse to mandskaber, er det nok en tendens der kommer til at fortsætte i denne kamp.”

Spilforslag: Under 2,5 mål – 1.80

Inter-AC Milan spilles søndag d. 19. april kl. 20.45 og kan ses direkte på Canal 8. Lokalopgøret på San Siro kan også streames ganske gratis hos Unibet.

Spil på Inter-AC Milan her

Opret konto hos Unibet og få Brian Laudrups spiltips gratis hver uge