Laudrup tror på få mål i AaB-FC København

Brian Laudrup tror på uafgjort i Aalborg mellem AaB og Brøndby

Brian Laudrup er igen på banen med et par tips til weekendens program af lækker fodbold på den europæiske scene. I denne uge runder Unibet-ambassadøren både Bundesligaen, Premier League og topkampen fra vores egen andedam; AaB-FC København. Husk at du som Unibet-kunde kan modtage Brian Laudrups tips ganske gratis på din mobil. Det eneste det kræver er blot, at du har en konto hos Unibet – og det er jo ganske lige til at få. Det kan du få lige her.

Schalke 04–FSV Mainz 05 (lørdag 15:30)

I tirsdags fik Schalke 04 en grim snitter på 0-5 af Chelsea i Champions League og de er efterfølgende blev hånet og kritiseret sønder og sammen i medierne. Det var da også en helt forfærdelig forestilling, hvor hjemmeholdet blev spillet baglæns ud af deres eget stadion og nu er i akut fare for at misse knock-out-kampene til foråret. Ansættelsen af Roberto di Matteo har endnu ikke givet den ønskede effekt og kritikken af ham der ansatte ham, manager Horst Heldt, er blevet voldsommere. Hvis ikke Schalke vinder over Mainz, vil kritikken for alvor tage til i den tyske klub, der har overtaget Bayerns rolle som ligaens største galehus. Chancen er der i hvert fald, for Kasper Hjulmands Mainz er gået en smule i stå på det sidste. Schalke’s chancer består derfor i, at angriberen Choupo-Moting – der var den eneste, der kunne være sin indsats mod Chelsea bekendt – har en opadgående formkurve, og at Di Matteo helt sikkert vil rotere i truppen for at kunne sende topmotiverede spillere på banen. I Bundesligaen har Schalke da heller ikke tabt på hjemmebanen, mens Mainz kun har vundet en enkelt kamp på fremmed græs. Til gengæld har de spillet uafgjort fire gange. Jeg tror, at min gamle holdkammerat har held med at sætte sine spillere op til at vise, at det der skete mod Chelsea var en enlig svale og at Kasper Hjulmands tropper bliver sendt hjem uden point.
Spilforslag: 1 – Odds 1.95

Liverpool–Stoke (lørdag 16:00)

”Sæsonen begynder nu” sagde Brendan Rodgers efter at Liverpool havde spillet 2-2 mod Ludogorets. Det var vel også på tide, skulle man mene, for det er tydeligt for enhver, at Liverpool er lysår fra hvor de var i sidste sæson og at det derfor slet ikke er sikkert, at de bare lige slår Stoke. Faktisk har vi gang på gang set, hvor svært Liverpool har haft det, når de er udråbt til favoritter. Stoke er slet ikke under det samme pres og har faktisk klaret sig bedre ude end hjemme i denne sæson. Og de kommer naturligvis ikke til Anfield for at blæse til angreb. Det er Liverpools job. Begge hold lukker mange mål ind og de fleste Liverpool-fans er med rette nervøse, hver gang der er hjørnespark eller andre dødboldsituationer nær straffesparksfeltet, hvor det er næsten rystende at se, hvor usikre forsvaret er i de situationer. Ikke mindst fordi målmand Mignolet viser svagheder ved høje bolde. Taget i betragtning, at Stoke råder over hovedstødsspecialisten Peter Crouch, tvivler jeg på at Liverpool kan holde nullet i samtlige 90 minutter.
Spilforslag: Begge hold scorer – Odds 1.80

AaB–FC København (søndag 19:00)

De to danske Europa League-deltagere der kom ud af torsdagens opgør med vidt forskellige følelser. Hvor AaB nu selv kan afgøre det hele mod Rio Ave, er FCK færdige i turneringen efter endnu engang at have lukket mål ind i de døende minutter. Det eneste positive de kan tage med fra Finland var vel, at Nicolai Jørgensen ikke blev skadet, for vi så endnu engang, hvor vigtig han er for holdet. Ja, faktisk er løvernes offensiv helt tandløs uden ham. Andreas Cornelius må efterhånden tro, at målet er forhekset, med tanke på hvor mange chancer han har brændt. Nu skal de så en tur til Aalborg, hvor hjemmeholdet disciplineret (og lidt heldigt) slog Steaua Bukarest i en kamp, hvor Kent Nielsen nok engang viste sin evner til at få det unge AaB-hold til at spille med nerverne i ro. Den koldblodighed som FCK’erne mangler, har AaB og derfor må det være med en hvis nervøsitet, at de tager til Aalborg, hvor FCK traditionelt har det svært. De må oven i købet undvære Thomas Delaney til kampen. Jeg tror, at FCK skal være glade for overhovedet at få point i denne svære udekamp og selv det kan blive svært, fordi AaB må være voldsomt ovenpå efter den flotte præstation mod Steaua. Jeg tror, at vi vil se to hold, der frem for alt vil undgå at blotte sig, og at vi derfor kan se frem mod en meget taktisk præget affære.
Spilforslag: Under 2,5 mål – Odds 1.71

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus