Laudrup tror på uafgjort i Aalborg

Brian Laudrup tror på uafgjort i Aalborg mellem AaB og Brøndby

Brian Laudrup er igen klar med en række spiltips til weekenden. I denne uge har han fidus til kampe fra tre forskellige ligaer – nemlig Bundesligaen, Premier League og vores egen Superliga. Bl.a. har eksperttipperen stor tiltro til en jævnbyrdig kamp i Aalborg mellem de forsvarende mestre fra AaB og uberegnelige Brøndby. Derfor bør det logiske spil være en uafgjort i forårssæsonåbneren på Aalborg Stadion. Husk at du kan modtage Unibet-ambassadøren spiltips ganske gratis på SMS ved at oprette en konto hos Unibet.

 

FSV Mainz 05 – Eintracht Frankfurt (lørdag 15.30)

Der er lokalopgør i det vesttyske, men desværre uden en dansk cheftræner hos Mainz. Det kan, på den korte bane, dog vise sig at blive en lille fordel for hjemmeholdet, for der kommer næsten altid en reaktion hos et hold, når de skifter træner så pludseligt. Det er helt sikkert hvad ledelsen i Mainz regner med, da de skal have brudt den dårlige stime, der har bragt klubben faretruende nær nedrykningsstregen. Så den bedste reaktion, vil være tre point mod lokalrivalerne fra Frankfurt, som allerede nu ligner et hold, der kommer til at slutte sæsonen i tabellens Ingenmandsland. Skal Mainz vinde, kræver det masser af gejst og vilje, og da spillerne skal gøre indtryk på den nye træner, tror jeg, at vi vil se, at der bliver viljen til forskel i denne kamp.

Spilforslag: 1 – 2.40

 

Crystal Palace – Arsenal (lørdag 16.00)

Det er to formstærke London-hold der mødes på Selhurst Park. Især Arsenal er virkelig kommet i omdrejninger og med kun to point op til Manchester United på 3.pladsen, ligner det endnu en af de sæsoner, hvor Arsene Wengers tropper snupper en CL-plads – og måske en pokal senere på foråret. Palace har under Alan Pardew vist klar fremgang og nærmer sig nu en plads i midterfeltet, men det er primært fordi de har slået deres direkte konkurrenter. Mod topholdene har Palace det svært. Os selvom Selhurst Parks knoldede bane ikke ligefrem er et sted, der indbyder til teknisk fodbold, tror jeg stadig mest på, at Arsenal har så meget kvalitet i truppen, at de tager ham alle tre point her. Gunners har vundet de seneste fire indbyrdes opgør og jeg tror, at den femte kommer lørdag eftermiddag.

Spilforslag: 2 – 1.80

 

AaB – Brøndby (søndag 19.00)

Den første Superligakamp efter en lang pause, er altid svær at spå om. AaB har jo lige en tand mere kamptræning, selvom de nok helst vil glemme det klare nederlag mod Club Brügge i Europa League. Den følelse, altså at tabe klart til Brügge, kender de jo også i Brøndby, så Kent Nielsen og Torben Frank kan jo altid sammenligne noter inden kampen… Holdene spiller som regel nogle meget tætte kampe og Brøndby har det typisk svært på Aalborg Stadion. Der er dog mange ubekendte i denne halvsæsonens første kamp: Brøndby skal sikre sig mindst tredjepladsen, for at indfri ambitionerne om international fodbold til efteråret, mens AaB på den korte bane skal have vasket fiaskoen mod Brügge af. Jeg regner derfor med, at vi kommer til at se en kamp, hvor begge hold for enhver pris vil undgå at lave fejl. Ikke ligefrem noget, der lover godt for underholdningsværdien, men da uafgjort vil være en acceptabel start for begge hold, tror jeg, at det er det logiske udfald søndag aften.

Spilforslag: X – 3.40

Spil med hos Unibet

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus