Få et live-freebet på Champions League-finalen

Champions League-finalen mellem Juventus og Real Madrid spilles lørdag aften i Cardiff, og der er naturligvis en række spændende tilbud at hente hos spiludbyderne. Unibet er klar med et tilbud om et 250 kr. live-freebet på Champions League-finalen – det kræver blot et kvalificerende 250 kr. spil på kampen før kick-off.

Læs mere i nedenstående nemme step-by-step guide, og du har lynhurtigt lidt ekstra spir og underholdning på kampen mellem Juve og Real.

Sådan får du et 250 kr. live-freebet på Champions League-finalen

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen, kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder “Spil prematch og få 250 kr. freebet”. Tilmeld dig når du er logget ind på din spilkonto.
  • Placér et bet for mindst 250 kr. på Champions League-finalen før kl. 16.00 lørdag d. 3. juni 2017 – dvs. 4 timer og 45 minutter før kick-off i Cardiff. Dit spil skal være et single 1X2-spil. Der er faktisk et krav om minimum-odds for det kvalificerende spil på 1.40, men da alle tre 1X2-udfald giver mere i odds kan du se bort fra det krav.
  • Uanset hvordan det går med dit kvalificerende 250 kr. spil, så får du 30 minutter før kick-off et 250 kr. live-freebet som du kan benytte til at spille live på Champions League-finalen. Vinder du på dit live-freebet beholder du nettogevinsten – ikke indsatsen. Der er INGEN gennemspilskrav på en evt. gevinst, så tilbuddet er ganske flot.

Få ekstra underholdning på CL-finalen her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder indtil lørdag d. 3. juni 2017 kl. 16.00. Det kvalificerende prematch spil skal sættes før.
  • Cashed-in / Voided / annullerede spil / systemspil tæller ikke med.

Odds på Champions League-finalen mellem Juventus og Real Madrid fra Unibet

Den grønne spiludbyder er naturligvis på pletten med et hav af specialvæddemål til Champions League-finalen mellem Den Gamle Dame og Kongeklubben fra Madrid. Spiludbyderen har i skrivende stund intet mindre end 767 forskellige spil på kampen, så mon ikke du finder dine favoritvæddemål både pre-match og live. Du kan også tjekke vores bonusoversigt ud for at se de seneste nye velkomsttilbud.

Champions League-finalen 2017 mellem Juventus og Real Madrid spilles lørdag d. 3. juni 2017 kl. 20.45. Du kan se kampen direkte på Viasat-kanalen TV3+.

(Artikelfoto: Unibet)

Lige nu: Besøg Unibet og få live-freebet til Juventus-Real Madrid