100 kr. livebet på Champions League

Få et 100 kr. livebet på Champions League

Få et 100 kr. livebet på Champions League. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen NordicBet, som er klar med lidt ekstra krydderi til de resterende runder i gruppespillet i Champions League. Spil for 100 kr. på en Champions League-kamp før kampstart, og du modtager et 100 kr. livebet på Champions League. Livebettet skal sættes via din mobil. Simpelt ikke? Følg nedenstående trin og du kan tilføje lidt risikofri action til de mange CL-kampe.

Sådan får du et 100 kr. livebet på Champions League

 • Opret en konto hos NordicBet. Det kan du gøre lige her. Hvis du allerede har en konto kan du blot springe videre til næste trin.
 • Gå til kampagnesiden for tilbuddet om et 100 kr. livebet på Champions League. Kampagnesiden hedder “Det er Champions League uge igen” – på denne side skal du tilmelde dig.
 • Placér et 100 kr. pre-match væddemål til minimumsodds 1.50 på en vilkårlig Champions League-kamp.
 • Du vil derefter modtage et 100 kr. gratis mobil livebet, som kan bruges på Champions League i samme kampuge.

Tag imod dit risikofrie CL-livebet lige her

Det med småt

 • Du bestemmer selv om det kvalificerende væddemål er et single- eller multispil, så længe et af valgene er fra Champions League og min. 1.50.
 • Dit 100 kr. livebet på Champions League benytter du ved at krydse af i den blå boks på væddemålskuponen når du sætter spillet. Du skal derfor ikke op med muldvarpeskindet igen.
 • Hvis du vinder dit 100 kr. livebet kan du beholde nettooverskuddet, som skal gennemspilles tre gange til minimumsodds 1.50.
 • Tilbuddet gælder til de resterende runder i Champions League (fra og med anden puljekamp).

Få 100 kr. livebet på Champions League hos spiludbyderen NordicBet

Spiludbyderen NordicBet er naturligvis klar med livebetting på samtlige Champions League-kampe. Udvalget af kampe onsdag d. 19. oktober er måske knapt så prangende som det plejer, men et par gedigne lækkerbiskner finder vi da. Mægtige FC Barcelona tager imod nyrige Manchester City i et brag af en kamp på Camp Nou, mens danskerklubberne Celtic og Borussia Mönchengladbach tørner sammen på Celtic Park i Glasgow.

Hvis du vil vide mere om den skandinaviske spiludbyder kan vi anbefale at læse denne anmeldelse. NordicBet er lige nu på pletten med en ganske interessant mobilbonus på 2.000 kr. Velkomstbonussen skal spilles igennem seks gange til min. odds 1.50 – hvilket placerer bonussen helt fremme i feltet ift. attraktivitet. Tjek vores omfattende bonusoversigt ud, hvis du er til bonusser og gode tilbud.

Onsdagens program på de danske Viasat-kanaler:

 • Barcelona- Manchester City (TV3+)
 • Bayern München – PSV Eindhoven (TV3 Sport 1)
 • Celtic – Borusssia Mönchengladbach (TV3 Sport 2)
Nyhed: Prøv ny kæmpe mobil-bonus på 2.000 kr. hos NordicBet