Masser af boosted odds på Black Friday = masser af værdi!

Få masser af forhøjede odds hos Unibet på Black Friday

Det er næppe gået nogens næse forbi, at i morgen fredag d. 29. november er det Black Friday. Dagen hvor der bliver holdt forbrugerfest verden over. Spiludbyderen Unibet markerer også fænomenet Black Friday, men lige i dette tilfælde er det faktisk til kundernes fordel. Fredag d. 27. november kan du få masser af forhøjede odds på et bredt udvalg af de største hold i europæisk fodbold.

Sådan får du forhøjede odds på Black Friday

  • Opret en spilkonto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde hos spiludbyderen, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for “Black Friday hos Unibet”. Kampagnesiden finder du lige her. Klik på “Spil på boostede odds her”-knappen. Det er vigtigt, at du sætter dine spil i Black Friday-kategorien, og IKKE i den normale sport-sektion.
  • Spil 100 kr. singlespil på de storhold du tror mest på. Spillene skal være singlespil, og du kan maksimalt spille 100 kr. på hver af nedenstående kampe. Det lyder ikke af meget, men oddsene er til gengæld skruet ganske meget op. Der er kæmpe værdi!

Få forhøjede odds lige her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder udelukkende i perioden fredag d. 27. november kl. 00.00 til fredag d. 27. november kl. 23.59 – dvs. på Black Friday. Du har dermed et helt døgn til at tage for dig af retterne.
  • Der kan forekomme begrænsninger på indsatsen.
  • Oddsene kan løbende ændre sig.

Black Friday – forhøjede odds

Få forhøjede odds hos Unibet på Black Friday. Der er kæmpe værdi!

Black Friday er et fænomen vi bedst kender fra USA, hvor folk benytter fredagen efter Thanksgiving til at gå shop-amok – både i fysiske og online butikker. Fænomenet har her i 2015 for alvor også ramt den danske detailhandel – uanset om man synes om det eller ej. Det bliver spændende at se om spiludbyderne også fremadrettet vil gøre fredagen efter Thanksgiving til den helt store spilledag med gode tilbud og kampagner. I hvert fald har Unibet taget teten med ovenstående tilbud, som trods indsatsbegrænsningerne er ganske attraktivt for kunderne.

Spil med forhøjede odds her

Få boosted odds på de store hold i europæisk fodbold fredag d. 27.