Masser af forhøjede odds på Cyber Monday

Få forhøjede odds på Stephen Curry & co på Cyber Monday

Efter sidste fredags Black Friday-hysteri er vi nået til Cyber Monday – årets største shopping-dag på nettet. Spiludbyderen Unibet er klar med forhøjede odds, som kun er tilgængelige her på Cyber Monday. Spil på de tre amerikanske sportsgrene NFL, NBA og NHL og opnå ekstraværdi – tilbuddet er kun gyldig mandag d. 30. november.

Få forhøjede odds på Cyber Monday

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden finder du lige her. På siden finder du et link til de 10 forhøjede odds.
  • Spil singlespil på de kampe du nu finder interessante. Spillene skal være singlespil, og du bestemmer selv indsatsen. Der kan dog være begrænsninger på indsatsen – vi fik f.eks. lov til at sætte godt 120 kr. på to single-væddemål. Oddsene er til gengæld skruet ganske meget op, så uanset indsatsgrænser er der stor værdi.

Det med småt

  • Tilbuddet om forhøjede odds på Cyber Monday gælder kun mandag d. 30. november 2015 i tidsrummet kl. 00.00 til 23.59.
  • Spillene SKAL placeres i spiludbyderens Cyber Monday-sektion og ikke den traditionelle odds-sektion.
  • Der kan forekomme begrænsninger på indsatsen.
  • Oddsene kan løbende ændre sig.

Få forhøjede odds her

Få forhøjede odds på amerikansk sport på Cyber Monday

Få forhøjede odds her

Superstjernen Stephen Curry (billedet) og Golden State Warriors har fået en fantastisk start på sæsonen i NBA. Hele 18 sejre i streg er det blevet til, og natten til tirsdag skal holdet fra Californien så en tur til Utah for at møde Jazz. I skrivende stund får du hele 1.75 på de ubesejrede Warriors – det regulære odds er blot 1.27. Dermed er der kæmpe værdi at hente på, hvad der på papiret ligner en stensikker sejr til Warriors. Utah Jazz ligger midt i  tabellen, og har blot vundet 7 af de første 15 kampe. Warriors har vundet syv af de seneste otte indbyrdes opgør, så også historisk må man sige at Warriors tropper op med ekstra selvtillid. Kampen spilles natten til tirsdag kl. 03.00 og kan streames direkte og ganske gratis på Unibet.

Hvis du ønsker at følge nattens kampe i de amerikanske sportsgrene, så kan vi oplyse at der i nat er ganske gode muligheder.

  • TV3 Sport 2 viser New York Islanders – Colorado Avanlanche (NHL) kl. 01.05
  • TV2 Sport viser Chicago Bulls – San Antonio Spurs (NBA) kl. 02.00
  • TV3 Sport 1 viser Cleveland Browns – Baltimore Ravens (NFL) kl. 02.30

Spiludbyderen Unibet livestreamer alle NBA-kampene direkte og gratis.

(Artikelfoto: Keith Allison / Flickr)

Få forhøjede odds på 10 kampe i NFL, NBA og NHL mandag d. 30.