Masser af freebets til EM i håndbold

Få masser af freebets til EM i håndbold. Få 50 kr. hver eneste dag.

EM i håndbold kører for fulde gardiner, og der er masser af muligheder for at få lidt gratis betting-action på de spændende kampe fra slutrunden i Polen. Spiludbyderen Betsafe giver dig muligheden for at få et 50 kr. freebet på EM i håndbold – hver eneste dag under turneringen. Det betyder, at du samlet set kan få helt op til 800 kr. i risikofrie live freebets – se det er et tilbud der vil noget.

Sådan får du et hav af freebets til EM i håndbold

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede er kunde kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Placér et 100 kr. pre-match singlevæddemål på en kampvinder (1X2-markedet). Indsatsen skal være præcist 100 kr. Du vil straks modtage et 50 kr. freebet, som du kan bruge på et livebet på en EM-kamp den pågældende dag.

Tag imod tilbuddet om EM-freebets ad libitum her

Det med småt

  • Tilbuddet om et 50 kr. freebet til EM i håndbold gælder hver eneste dag under turneringen. Du kan således drage nytte af det i hele perioden 15.-31. januar 2016.
  • Freebettet er på 50 kr., og kan benyttes på en live EM-håndboldkamp, der spilles den pågældende dag. Du kan ikke benytte det den efterfølgende dag. Spillet må gerne være en kombination af væddemål – det skal blot indeholde mindst ét håndbold-spil.
  • Et freebet bettyder, at du kun kan beholde nettogevinsten – efter du har spillet den fri i henhold til gennemspilskrav. Nettogevinsten defineres som gevinsten fratrukket indsatsen. Spiller du f.eks. dit 50 kr. freebet til odds 3.00 – så vil du vinde 150 kr. og kan derfor beholde de 100 kr. når du har satset dem én gang til minimum odds 1.80.

Der er masser af spændende odds og freebets på tapetet hos Betsafe under EM i håndbold

Betsafe kører et lignende tilbud om daglige freebets på Australian Open – læs mere her. En turnering som selvsamme spiludbyder i øvrigt livestreamer ganske gratis.

Kan du slet ikke få nok af freebets, så er landets største spiludbyder, Danske Spil, også klar med et godt tilbud om et freebet på EM i håndbold. Læs mere om det tilbud lige her.

Lige nu: Opret konto hos Betsafe og få 1.000 kr. i velkomstbonus