Masser af Katy Perry odds ved Super Bowl

Masser af Katy Perry odds på Super Bowl

Bliver Tom Brady eller Russell Wilson den mest omtalte person på de sociale medier i løbet af Super Bowl-finalen, eller løber en helt tredje person med æren? Det er ikke utænkeligt, at det er en helt tredje person, som stikker af sted med opmærksomheden ved dette års stort anlagte Super Bowl-show. Årets Super Bowl er som sædvanlig leveringsdygtig i masser af lir og skæve væddemål. Spiludbyderen Betsafe satser i år stort med en masse odds på sangerinden Katy Perry, som skal stå for pauseunderholdningen i verdens største tv-begivenhed.

Katy Perry er en af tidens mest populære sangerinder, og der er store forventninger til hendes halvlegsshow, som amerikanerne traditionelt går meget op i. Du kan nu spille på en række hændelser under halvlegsshowet – hvis du altså ikke er så meget inde i de lidt komplicerede regler for amerikansk fodbold. Hvilket outfit tropper den barmfagre sangerinde op i? Hvilke sange spiller hun? Bliver sangerindens optræden det mest sete halvlegsshow i historien? Mulighederne er mange og Betsafes oddssættere må siges, at have været særdeles kreative i jagten på lidt ekstra-lir. Katy Perry har med over 77 mio. fans på Facebook og 64 mio. følgere på Twitter i hvert fald CV’et i orden, så der er lagt op til et meget imødeset pauseshow. Super Bowl-showet vil uden tvivl være garant for både underholdning og lir, når spillerne fra Patriots og Seahawks tager sig en velfortjent pause-Gatorade.

Du finder alle Katy Perry-oddsene på Betsafe.dk > odds > amerikansk fodbold > NFL >  Super Bowl XLIX Specials. Spiludbyderens søsterselskab – NordicBet – tilbyder i øvrigt nøjagtigt de samme odds.

 

Katy Perry odds fra Betsafe

Katy Perry Super Bowl-odds fra Betsafe

Se alle Katy Perry Super Bowl odds her

Læs vores anmeldelse af Betsafe

Opret en konto hos Betsafe

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.