Masser af special-odds på Superligaen

Masser af special-odds på Superligaen

Superligaen starter op efter vinterpausen i denne weekend og der er lagt op til en drabelig jagt på førerholdet FC Midtjylland. Ulvene fra heden fører med otte point ned til FC København, og det store spørgsmål er om midtjyderne kan holde hjem i denne sæson. Danske Spil markerer starten på forårssæsonen med en lang række special-spil på Superligaen.

Superligaen – vinder

Hvem vinder den bedste danske række i denne sæson? FC Midtjylland er spiludbydernes bedste bud, og det er der naturligvis en god grund til. Dels fører ulvene med otte point, dels spillede de fremragende i efteråret, og slutteligt har de en ganske glimrende trup. En trup som hen over vinteren faktisk er forstærket, og dermed bedre end nogensinde i klubbens historie. Bookmakerne vurderer, at kun FCK kan stikke et kæp i hjulet, og der er langt ned til de andre udfordrere Randers og Brøndby.

Odds på vinderen af Superligaen 2015

Superliga-topscorer

Martin Pusic er skiftet fra Esbjerg til førerholdet FC Midtjylland. Det styrker østrigerens muligheder for at blive Superliga-topscorer. Feltet er utroligt tæt og intet kan tages for givet. Et enkelt hattrick og bøtten er vendt på hovedet.

Superliga-topscorer odds fra Danske Spil

 

Flest point i foråret

Det kan være at FCM er store favoritter til at vinde titlen, men de er ikke nødvendigvis det hold som Danske Spil tror henter flest point i foråret. Det er løverne fra FCK til gengæld. FCM følger trop som næststørste favorit, og Brøndby er også en reel mulighed, hvis man skal tro oddssætterne.

Hvem får flest point i Superligaen i foråret?

 

FC Midtjylland – odds

Midtjyderne er bookmakernes helt store favorit til mesterskabet, og hos Danske Spil vrimler det med special-odds på det (måske) kommende mesterhold. Genfinder Pione Sisto storformen fra efteråret og scorer mindst otte mål? Det får du odds 8 på.

Odds på FCM i Superligaen

 

FC København – odds

Københavnerne plejer at være favoritter til alle turneringer og ligaer i dansk fodbold. I en forårssæson, hvor alt handler om at indhente FC Midtjylland, kan der måske være god værdi i at kigge på nogle af de andre FCK-relaterede væddemål.

Hvordan går det FCK i Superligaen?

 

Brøndby – odds

Brøndby har forstærket sig markant før denne sæson, men indtil videre er det helt store resultat udeblevet. Agger og co. skal nok ikke spille med om mesterskabet, men det betyder ikke at der er ikke er et hav af spilmuligheder på klubben fra Vestegnen.

Odds på Brøndby i Superligaen

 

Nedrykning – odds

Hvem rykker ned? Silkeborg har været historisk dårlige i efterårssæsonen og er næsten sikre på at rykke ned. Hvem følger trop?

Hvem rykker ned fra Superligaen?

Ovenstående odds er kun et lille udsnit af de ekstremt mange special-odds som Danske Spil tilbyder på forårssæsonen i Superligaen. Se alle special-odds på Superligaen hos markedets største spiludbyder på linket til højre.

Spil på Superligaen her

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.