Masser af spilforslag og optaktsvideoer til store derbydag

Spilforslag og optaktsvideo til store derbydag i Europa

Lørdag står den på nogle store opgør i de europæiske ligaer, og intet mindre end tre spændende opgør bliver vi forkælet med hen over eftermiddagen. Unibet-eksperterne Bischoff, Marxen og Sigdal er klar med intet mindre end fire optaktsvideoer med analyse, guldkorn og spilforslag.

 

Optaktsvideo til store derbydag

I denne optaktsvideo diskuterer de tre eksperter Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal hvad det er, der gør disse lokal- og rivalopgør til noget helt specielt. Oftest er der ikke nogen nævneværdig favoritværdighed, da styrkeforholdet ofte er ligegyldigt, når først holdene går på banen.

 

Tottenham-Arsenal

Mikkel Bischoff har ikke den store fidus til Tottenham, som på nær målmand Lloris, kreatør Eriksen og bomber Kane ser lidt tynde ud. Arsenal har fået styr på spillet og scorer nærmest efter behag. Per Marxen forudsiger en masse mål i det traditionsrige London-opgør. Et spil på at Christian Eriksen er naturligvis også en mulighed.

 

Atletico Madrid-Real Madrid

To hold som har vind i sejlene mødes på Vicente Calderon i Madrid. Atletico har krammet på Real i de seneste par år, men dagens modstander er altså selveste Real Madrid. Atleticos forsvar er ikke så solidt som i sidste sæson, og Real har Ronaldo tilbage efter karantæne. Bischoff har en fidus til et Atletico-mål på dødbold, men vurderer samtidig at Real bør være stærkest. Spil på gule og røde kort kan være en fidus i en utrolig lige affære. En ting er sikkert: der kommer til at være knald på.

 

Everton-Liverpool

To Liverpool-hold som pt. frister en tilværelse udenfor toppen mødes på Goodison Park. Everton spiller forfærdeligt pt., men opgøret ser alligevel helt åbent ud. Liverpool er eksperternes bedste bud på et resultat, men det bliver ikke en walk-over.

Spil på store derbydag her

Se Brian Laudrups tre tips til lørdagens store derbydag i Europa. Læs mere her.

Spil på de tre kampe og vind 30.000 kr. Læs mere om Derbyjackpot her.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus