Masser af tilbud til Spurs-United

Se de bedste tilbud på storkampen Spurs-United

I dag er der igen fuldt program i den engelske Premier League, og et af de mest ventede opgør er uden tvivl Tottenham-Manchester United. Tottenham har med en Christian Eriksen i topform formået at skrabe mange point sammen på det seneste, og Manchester United virker igen til at være medaljekandidater, så der er lagt op til et vigtigt topopgør på White Hart Lane. De forskellige spiludbydere er hver især klar med nogle ganske glimrende tilbud på kampen. Læs mere om de bedste tilbud her på siden.

 

[divider]Få pengene retur hvis van Persie scorer kampens første mål[/divider]

Scorer van Persie først?

NordicBet er som altid klar med en omgang “Second Chance” – dvs. pengene retur på udvalgte markeder. I dag lyder tilbuddet således, at du får pengene retur – op til 500 kr. – hvis van Persie scorer kampens første mål. De 500 kr. er ikke underlagt nogen gennemspilskrav, så det er et ganske lækkert tilbud. De fire udvalgte væddemålstyper er: Første målscorer, Korrekt resultat (f.eks. 3-3), Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg (1X2).

Få cashback på Spurs-United

 

[divider]Få cashback med plæneklipperen[/divider]

Få 100 kr. tilbage hvis United ikke vinder

Stig Tøfting – plæneklipper og ambassadør for Scandic Bookmakers – er sikker på at de røde djævle fra Manchester hiver sejren hjem. Han er så sikker, at hvis det ikke sker, får du op til 100 kr. retur som en bonus. Det betyder med andre ord, at du kan spille forholdsvist uden risiko på United til at vinde kampen. De refunderende midler er godt nok i form af en bonus, men du skal kun spille den igennem én gang til minimum odds 1.5. Det bør ikke være et problem.

Få op til 100 kr. retur på United

 

[divider]Få odds 6.0 på United hos Betfair Sportsbook[/divider]

Få odds 6.00 på United

Spiludbyderen Betfair er også klar med et godt tilbud på storkampen på White Hart Lane til alle nye kunder. Alle nye kunder får således odds 6.00 på Manchester United-sejr i dagens kamp. Vinder United toppes dit rigtige odds (i skrivende stund odds 2.25 på United) op til odds 6.00 i form af freebets. Går dit bet IKKE hjem refunderes din kvalificerende indsats som ét freebet. Der er dermed lagt op til gratis action uanset udfaldet af kampen.

  • Eksempel: Du spiller 100 kr. på United-sejr til odds 2.25 (som er odds på udesejr i skrivende stund). United vinder og du får dermed følgende retur: 100 x 2.25 = 225 kr. i kontanter samt 375 kr. i freebets. Taber eller spiller United uafgjort refunderes op til 100 kr. i form af et freebet.
  • Et freebet er defineret ved at du ikke beholder indsatsen, men blot overskuddet fra dine spil på Betfair Sportsbook. Spiller du eksempelvis et 100 kr. freebet til odds 4.00 og den går hjem, så vil du modtage 300 kr.: (100 kr. x 4.00) – 100 kr. = 300 kr.

Tilbuddet gælder kun for nye kunder hos Betfair – sportsbook såvel som spillebørsen.

Få odds 6.00 på Manchester United

 

[divider]200 kr. risikofrit spil hos Betsafe[/divider]

200 kr. 1X2-spil på kampen

Skandinaviske Betsafe vil også gerne lege med i dag, og tilbyder således et 200 kr. risikofrit 1X2-spil på dagens opgør. Skulle du tabe dit væddemål får du din indsats refunderet i form af en bonus. Der er desværre tilknyttet nogle ret harske gennemspilskrav, så det med at spillet er risikofrit er så som så. Bonussen skal desværre omsættes mindst seks gange til minimum odds 1.5 før du kan udbetale pengene eller overføre dem til et andet produkt. Det gode ved tilbuddet er så – i modsætning til de andre tilbud – at du her kan spille på en hjemmesejr, og stadig have chancen for at få dine penge retur.

Få dit 1X2-spil her

(Billede: Betfair)

Tottenham-Manchester United spilles søndag d. 28. december kl. 13.00 og kan ses direkte på 6’eren.

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet