Masser af tilbud til US Open 2017

Se de mange US Open 2017 kampagner hos Unibet

Årets sidste Grand Slam-turnering, US Open 2017, skydes i gang mandag d. 28. august. Spiludbyderen Unibet er naturligvis klar med en række spændende tilbud til sine mange danske tennisfans. Du kan bl.a. få daglige freebets og cashback – og så kan du se samtlige kampe fra US Open 2017 ganske kvit og frit.

[divider]US Open 2017 – få penge retur hvis din spiller kvajer sig[/divider]

Få pengene tilbage hvis din spiller taber i fem sæt

Vi kender det alle sammen. Vi har spillet på vores favorit og han straffer modstanderen gevaldigt i de to første sæt. Men så sker der det, der slet ikke må ske. Han går helt ned, og på uforklarlig vis taber han tre sæt i streg. I år kan du gardere dig imod dette scenario med Unibets cashback-tilbud.

Spiller du et pre-match væddemål på en herresingle-kamp under US Open 2017, så får du pengene retur (i kontanter), hvis din spiller taber kampen efter at have ført 2-0 i sæt. Dine væddemål skal være på mellem 50 kr. og 1.000 kr. Du kan maksimalt få 1.000 kr. refunderet ifm. dette tilbud. Der er INGEN gennemspilskrav på din refundering, så der er tale om et ganske flot tilbud.

Læs mere om dette tilbud her

[divider]US Open 2017 – optjen daglige livevæddemål under turneringen[/divider]

Optjen daglige freebets under hele US Open 2017

Hver dag under US Open 2017 kan du optjene et dagligt live-freebet. Du skal blot placere to kvalificerende live-væddemål á 50 kr. først, og så er dit tredje live-væddemål á 50 kr. ganske gratis.

Sådan fungerer det

  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Du finder kampagnesiden lige her. Her skal du acceptere tilbuddet.
  • Placér to styks live-væddemål á minimum 50 kr. (til minimum-odds 1.40).
  • Aktivér det risikofrie livebet på kampagnesiden. Du har nu et risikofrit live-væddemål til rådighed.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder hver eneste dag under US Open 2017.
  • Alle tre livebets skal spilles samme dag.
  • Hvis du taber det live-risikofrie bet, får du en refundering på op til 50 kr.
  • Udbetalingen for det live-risikofrie bet er kontanter og behøver ikke omsættes.

Gå til kampagnesiden for dette tilbud

[divider]US Open 2017 – ranglisteturnering til alle hajerne[/divider]

Deltag i ranglisteturnering om præmier for samlet 500.000 kr.

Hvis du hører til den lidt mere seriøse highroller-type, så er det måske en idé lige at tjekke spiludbyderens store ranglisteturnering ud. Der er præmier for 500.000 kr. og de 100 bedst pladserede får en en kontant præmie.

Sådan fungerer det

  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Den finder du lige her.
  • Placer live- eller prematch-væddemål på US Open 2017 (til minimumsodds 1.40).
  • Du optjener point i henhold til beregningen, som du finder på kampagnesiden. Husk at spil sat via mobilen tæller dobbelt, så benyt endelig din smartphone hvis du deltager. Leaderboardet opdateres kl. 12.00 hver dag under kampagnen, så du kan løbende holde styr på din placering og evt. ændre strategi.

Læs mere om ranglisteturneringen her

[divider]US Open 2017 – spil på og se alle kampe gratis[/divider]

Spil på og livestream US Open 2017 ganske gratis

Spiludbyderen Unibet tilbyder gratis livestreaming af US Open 2017. Du kan se samtlige kampe fra Flushing Meadows i New York, hvis du har penge på din spilkonto eller har sat et bet indenfor de seneste 24 timer. Læs mere om dette tilbud her.

Gratis livestreaming af US Open

[divider]US Open 2017 – odds på herre- og damesingle[/divider]

US open 2017 – herresingle odds

Odds på US Open 2017 herresingle fra Unibet

Hos herrerne er Roger Federer og Rafael Nadal store favoritter til at hente titlen i og med at flere af de stærkeste konkurrenter er skadede. Andy Murray, Novak Djokovic og Stanislas Wawrinka er alle ude med skader, så det bliver de to legender som skal forsvare The Big Fours ære i denne turnering. Den fremadstormende tysker Alexander Zverev har bedre chancer end længe til endelig at tage det sidste skridt imod en Grand Slam-triumf. Som altid er der flere servekanoner med i favoritfeltet på det hurtige underlag, så forvent også at vanvidsserverne John Isner, Nick Kyrgios og Marin Cilic kan gøre en god figur. Ovenstående tabel viser odds for henholdsvis sejr og finaleplads.

US Open 2017 – damesingle odds

Se odds på US Open 2017 damesingle fra Unibet

Hos kvinderne er det et hårdtslående trekløver, som er favoritter til at løbe med sejren. Den forsvarende Wimbledon-mester Garbiñe Muguruza er oddssætternes favorit til at tage sejren i endnu en turnering uden Serena Williams’ deltagelse. Danske Caroline Wozniacki vurderes også til at kunne gøre en god figur, og hun bør ramme en kvartfinale, hvis det står til bookmakerne. Hun har dog ikke fået den nemmeste lodtrækning, og Miss Sunshine står bl.a. til at rende ind i Venus Williams og netop Garbiñe Muguruza på sin vej. Ovenstående tabel viser odds for henholdsvis sejr og finaleplads.

US Open 2017 spilles på Flushing Meadows i New York i perioden mandag d. 28. august – søndag d. 10. september. Du kan følge turneringen via gratis livestreaming hos Unibet eller på Eurosport 1.

(Artikelfoto: karlnorling / Flickr)

Lige nu: Besøg Unibet og få en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr.