Michael Laudrup storfavorit til at blive ny landstræner

Spil på Michael Laudrup som ny dansk landstræner

Morten Olsen meddelte tirsdag d. 17. marts 2015, at han senest juli 2016 stopper som dansk landstræner. Dermed går spekulationerne allerede på, hvem der skal efterfølge Morten Olsen, som siden 2000 har været dansk landstræner. De forskellige spiludbydere er allerede ude med odds på hvem som afløser den legendariske landstræner og favoritten er endnu en legende: Michael Laudrup.

Michael Laudrup har haft en blandet karriere som træner og så sent som sidste år røg han på porten i Premier League-klubben Swansea. Til trods for et begrænset potentiale formåede den danske landsholdslegende ikke at leve op til de høje forventninger i den walisiske klub. Nedturen i Swansea fulgte i kølvandet på mere eller mindre succesfulde ophold i Getafe, Spartak Moskva og Mallorca. I øjeblikket er Michael Laudrup cheftræner i Lekhwiya i Qatar, så en plads i spidsen for det danske landshold må siges at være et stort skridt i den rigtige retning.

Danske Spil ser én klar favorit til at afløse den tidligere landsholdskæmpe og giver således kun odds 2.00 på Michael Laudrup.

“Michael Laudrup er i vores optik favorit til at blive den næste danske landstræner. Han vil være folkets valg, der vil give DBU en efterhånden sjælden goodwill. Michael Laudrup må efter en noget flakkende trænerkarriere, der har bragt ham vidt omkring i fodboldens verden, nu være parat til jobbet som dansk landstræner,” siger oddssætter Morten Overgaard fra det tidligere statsmonopol.

Den tidligere FC Nordsjælland og Mainz 05-træner Kasper Hjulmand er næstfavorit til odds 3.00. Hjulmand har en høj stjerne i danske fodboldkredse trods det mislykkede ophold i Bundesligaen. Listen med potentielle afløsere rummer op til flere 80’er og 90’er-stjerner fra det danske fodboldlandshold. Wieghorst, Lars Olsen, Kent Nielsen og Jon Dahl Tomasson er alle realistiske bud på en ny landstræner.

Spil på Michael Laudrup som landstræner her

Danmarks landstræner efter 1. juli 2016 – udvalgte odds

Michael Laudrup  odds  2.00
Kasper Hjulmand  odds  3.00
Morten Wieghorst  odds  7.50
Thomas Tuchel  odds 15.00
Lars Olsen  odds 20.00
Ole Gunnar Solskjær  odds 20.00
Glen Riddersholm  odds 25.00
Thomas Frank  odds 25.00
Troels Bech  odds 25.00
Frank Arnesen  odds 50.00
Frank de Boer  odds 50.00
Kent Nielsen  odds 50.00
Jon Dahl Tomasson  odds 75.00
Ståle Solbakken  odds 100.00
Keld Bordinggaard  odds 100.00
Peter Bonde  odds 100.00

Michael Laudrup er storfavorit til at blive ny landstræner

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.