Spil på Milan-Inter og optjen risikofrit livespil

Spil på Milan-Inter og optjen et 100 kr. risikofrit livespil hos Unibet

Milanoopgøret AC Milan-Inter er en af fodboldverdenens helt store lokalderbies. Søndag aften tørner de to italienske storklubber igen sammen på San Siro i kampen om Milano. Spiludbyderen Unibet er klar med et tilbud, der kan spice din fodbolduge en anelse op. Spil 200 kr. på AC Milan-Inter, og få et risikofrit 100 kr. livespil i næste uge. Følg nedenstående nemme trin og du har snart lidt risikofrit livebetting action, som du bl.a. kan benytte på næste uges spændende Champions League-kampe.

Sådan optjener du et livespil ved at spille på AC Milan-Inter

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er i besiddelse af en konto kan du blot logge ind og gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnen hedder: “Derby Weekend – Spil 200 kr. pre-match, få 100 kr. live risikofrit spil”. Du skal tilmelde dig på kampagnesiden som du finder lige her.
  • Placér et 1X2-bet for mindst 200 kr. til minimum odds 1.40 på AC Milan-Inter. Spillet skal være sat pre-match – dvs. før kampens begyndelse. Systemspil og cash-out-spil tæller ikke med, men ellers bestemmer du selv om det skal være et single eller multispil.
  • Du vil derefter blive tildelt et 100 kr. risikofrit livespil tirsdag d. 22. november kl. 19.00.

Spil på Derby della Madonnina lige her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen og et kvalificerende spil på AC Milan-Inter, som spilles søndag d. 20. november kl. 20.45, er nødvendige.
  • Dit risikofrie spil skal spilles live – ikke pre-match.
  • Hvis du vinder på dit 100 kr. risikofri livespil, så får du gevinsten i kontanter. Hvis du taber, så får du 100 kr. i bonuspenge. Disse bonuspenge har følgende gennemspilskrav: 3 gange til min. odds 1.40.

Spil på AC Milan-Inter og få et risikofrit livebet

Både AC Milan og Inter er stadig pænt fra fordums styrke, men måske er der snart lys for enden af tunnelen. Specielt hjemmeholdet ser ud til at have gang i en sæson, hvor pilen peger opad. Rossoneri ligger på en tredjeplads kun overgået af mægtige Juventus og AS Roma. Holdet har fået Vincenzo Montella som ny manager, og det ser indtil videre ud til at være en god beslutning. Holdet slog i sidste måned ellers uovervindelige Juve, og Berlusconis tropper har kun tabt én af de seneste ni Serie A-kampe.

Anderledes tungt ser det ud for Inter, som ligger placeret midt i tabellen. Holdet med Stefano Pioli i spidsen kan slet ikke få det til at fungere – hverken i den hjemlige Serie A eller i Europa League. Bookmakerne har lidt overraskende gjort kampen ret lige, så måske er der værdi at hente i at spille på AC Milan, som er i klart bedre form. Det skal dog siges, at i det klassiske Derby della Madonnina-opgør kan alt ske, og holdene plejer groft sagt at skiftes til at vinde. Hjemmesejr eller under 2.5 mål er buddene herfra.

AC Milan-Inter spilles søndag d. 20. november kl. 20.45. Du kan se kampen direkte på 6’eren. Hvis du ikke har adgang til denne tv-kanal, så kan du glæde dig over, at Unibet livestreamer kampen ganske gratis. Læs alt om gratis livestreaming hos spiludbyderne.

(Artikelfoto: olaszmelo / Flickr)

Spil på det store Milano-derby og modtag et 100 kr. risikofrit livespil