NordicBet fjerner gebyrer på kreditkortbetalinger

NordicBet fjerner gebyrer på kreditkortbetalinger

NordicBet fjerner gebyrer på ind- og udbetalinger via kreditkort. Den skandinaviske spiludbyder fjerner nu som sidste spiludbyder på det danske marked gebyrer på ind- og udbetalinger via kreditkort. Det betyder, at du nu slipper for de små irriterende gebyrer, som “ødelægger” de flotte runde tal.

Opret konto hos den skandinaviske spiludbyder her

NordicBet fjerner gebyrer på ind- og udbetalinger

Den skandinaviske spiludbyder NordicBet lever sammen med søsterselskabet Betsafe en tilværelse lidt i skyggen af de store spiludbydere i Danmark, men selskabet har en årelang historie i de nordiske lande. Selskabet er mest kendt for sin fokus på de lavere ligaer indenfor fodbold og andre sportsgrene med skandinavisk interesse. Indenfor de seneste par år har selskabet steppet solidt op på bl.a. livebetting, hjemmeside og mobil-app. For ganske nylig har selskabet lanceret markedets største mobil-bonus, hvor du kan få op til 2.000 kr. i velkomstbonus – en bonus som skal spilles fri på en mobil enhed (mobil eller tablet). Gennemspilskravene er ganske fine; du skal blot spille bonussen igennem seks (6) gange til odds 1.50 eller højere. Dermed er dette tilbud langt bedre end spiludbyderens traditionelle velkomstbonus.

AKTUELT TILBUD: Lige nu kan du få et 200 kr. freebet til spil på fodbold hver eneste uge hos NordicBet. Tilbuddet løber hver uge (mandag-fredag) frem til 15. maj 2016. Læs mere her.

Interesseret i at vide mere om NordicBet? Læs vores anmeldelse her.

Få risikofrit spil for 200 kr. på fodbold hver eneste uge hos NordicBet